Auteur Topic: [aflevering 5] Opdracht 1 - Paparazzi  (gelezen 2881 keer)

Offline Michmol

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ontdekking van Paaseiland 1722
Re: [aflevering 5] Opdracht 1 - Paparazzi
« Reactie #20 Gepost op: 9-04-2020, 19:48:14 »
Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik een opdracht bijkans als 'onhaalbaar' zou bestempelen - iets wat in de Nederlandse versie schering en inslag is.

In de eerste plaats werd die Sommers continu - letterlijk -  afgeschermd zodat zelfs professionele paperazzi hier een zware dobber aan zouden hebben. Daarnaast vond ik het erg flauw dat twee van de drie bezoekers 'vermomd' waren als serveerster resp. bodyguard. Op grond van een beschrijving is het al moeilijk genoeg iemand die je nog nooit hebt gezien te 'herkennen', en deze extra hindernis maakte het domweg onmogelijk. De bruidstaartopdracht ging al mis, en daar was er keuze uit slechts 3 bruiden. Hier kon letterlijk elke passant de moeder/partner/broer etc. in kwestie zijn.  ::niet-ok::
« Laatst bewerkt op: 9-04-2020, 20:01:47 door Michmol »
Woosie down?

Offline Pac

  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Man
  • That's Amole!
Re: [aflevering 5] Opdracht 1 - Paparazzi
« Reactie #21 Gepost op: 9-04-2020, 20:23:27 »
Ik vond de twist met de bodyguard wel goed gevonden. Alleen had ik dan eerder het familielid van Jolien of Salim zelf gedaan, zodat ze het ook (met goed kijken) hadden kunnen zien.

Of Willy Sommers fotograferen onmogelijk was, betwijfel ik. Het ging er om om net die paar seconden dat de paraplu's weg waren klaar te staan om een foto te trekken, dat was in feite de opdracht. Plus er is mogelijk goed gemold door een moeilijkere positie van boven te kiezen in plaats van op de grond.
...óf niet!

Offline foxhunter

  • Forumlid
  • Andiamo
Re: [aflevering 5] Opdracht 1 - Paparazzi
« Reactie #22 Gepost op: 11-04-2020, 12:57:53 »
De verkenners gaan naar het eerste terras. Een vrouw met rood haar en dienblad stapt uit de lift. Twee meeneem koffie en twee  borden met stulp. Jolien kan haar niet gezien hebben (5:15) want zij was daar al voorbij. Kort oogcontact. Alina gaat terug naar beneden om te kijken of ze daarboven gezien kunnen worden. Kort Briefing moment. Kan over de route van Willy Sommers gaan en dat haar moeder wel/niet geinformeerd moet gaan worden.
Bij Christian/Dorien heeft de begeleidster gesproken met de moeder van Alina.
Later in het park Bart Alina en kandidaten begeleidster tegen de boom. De laatste schuift van Barts kant naar Alina's kant. Terugkoppeling. Het feit dat de begeleidster duidelijk zichtbaar de waterfles en koffiebeker in het gras zet kan een ja of nee betekenen. Een foto met smartphone van een tekst op de waterfles lijkt me te onbetrouwbaar.
Communiceren met koffie.