De Mol Nieuws

De Mol 2024

RN Redactie, dinsdag 19 maart 2024 - Het twaalfde seizoen van De Mol gaat komende zondag 24 maart van start op Play4. Zoals gebruikelijk werden de kandidaten een week vooraf bekend gemaakt in een uitzending van Café de Mol. Dit jaar zullen Bernard, Charlotte, Marta 'Coco', Gillian, Karolien, Lynn, Michaël, Philippe, Senne en Stéphanie op zoek gaan naar de verrader in hun midden. Dat zullen zij doen op het Italiaanse eiland Sicilië. Natuurlijk is er ook weer een hoop mysterie, want wat is er toch met het cijfer 2? We weten al dat dit jaar niet alleen de Mol dubbelspel speelt, en de Mol het dubbel zo moeilijk krijgt - maar wat dat precies betekent zullen we pas zien in aflevering 1.

Ook dit jaar ligt de presentatie weer in handen van Gilles de Coster. Café de Mol wordt gepresenteerd door Dennis Xhaët, en ook dit jaar wordt hij vergezeld door een vast gastenpanel van oud-kandidaten en Bekende Vlamingen.

Op WieIsDeMol.com zijn we ook voor dit seizoen van De Mol weer aanwezig met een pool, overzichten, en allerlei funstuff zoals het onderschriftenspel. Op het nieuwe forum kunnen alle theorieën gedeeld worden over wat het mysterieuze cijfer 2 betekent, en natuurlijk over wie de mol is.

De Mol 2023

RN Redactie, woensdag 15 maart 2023 - Op zondag 19 maart zal De Mol van start gaan met het 11e seizoen! Al eerder werd bekend gemaakt dat De Mol zich dit jaar zal afspelen in de Amerikaanse staat Arizona. Op zondag 12 maart werden in de eerste aflevering van Café de Mol ook de kandidaten bekend gemaakt. Comfort, Conny, Lancelot, Leïla, Lieselot, Ruben, Samya, Toos en Thomas zullen op zoek gaan naar de mol in hun midden. Maar... je telt het goed, dat zijn maar 9 kandidaten. Er is ook een mysterieuze kandidaat met een vraagteken, die pas in de eerste aflevering bekend zal worden gemaakt.

De presentatie ligt weer in handen van Gilles De Coster, en ook Café de Mol keert dit jaar terug met Dennis Xhaët en een vast gastenpanel bestaande uit Bekende Vlamingen en oud-kandidaten.

Ook WieIsDeMol.com is weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en op het nieuwe forum wordt al druk gespeculeerd over de identiteit van de tiende kandidaat. Daarnaast komt er natuurlijk ook weer een pool, en komen er weer allerlei overzichten en funstuff.

De Mol 2022

RN Redactie, maandag 28 februari 2022 - Het tiende seizoen van De Mol zal beginnen op zondag 20 maart op Play4. Dit werd vandaag bekend gemaakt via een filmpje op social media. Al eerder werd bekend gemaakt dat het seizoen zich zal afspelen op de Canarische Eilanden. De kandidaten beginnen op Lanzarote, en zullen daarna gaan eilandhoppen. De oplettende kijker had hier al hints voor kunnen vinden in de secret movie van Play4: hierin verschenen de coördinaten van Lanzarote, vogelgeluiden, en de omtrekken van de Canarische Eilanden terwijl presentator Gilles de Coster in beeld was.

Ook Café de Mol keert dit jaar weer terug, maar met een nieuwe presentator: Dennis Xhaët. Op 13 maart worden hier de nieuwe kandidaten van De Mol voorgesteld.

Natuurlijk is WieIsDeMol.com ook weer helemaal klaar voor dit seizoen van De Mol. Er wordt weer een forum geopend waar naar de Mol kan worden gezocht, er komen verschillende pagina's en overzichten met informatie, en we zullen ook aandacht besteden aan het feit dat dit het tiende en dus een jubileumseizoen is van De Mol.

De Mol 2021

RN Redactie, maandag 15 maart 2021 - De Mol zal op 21 maart 2021 om 19:55 uur op Play4 beginnen aan haar negende seizoen. Dit seizoen zal plaatsvinden in Duitsland. De bekendmaking van het land werd gedaan in het programma De Slimste Mens Ter Wereld. Er zaten verschillende hints in de aflevering waar Mol Alina haar intrede in het programma deed. De deelnemers van dit jaar zijn dit jaar nog niet zeker van deelname, toch werden ze gisteren bekendgemaakt: Annelotte, Dami, Jasmien, Jens, Katrien, Kevin, Lennart, Philip, Samina en Sven.

De presentatie ligt dit jaar opnieuw in handen van Gilles De Coster. Café De Mol zal dit jaar helaas niet worden uitgezonden.

Ook WieIsDeMol.Com is er klaar voor. Er zullen weer verschillende pagina's en overzichten beschikbaar worden gesteld en er is weer een forum waar naar de Mol kan worden gezocht.

De Mol 2020

RN Redactie, maandag 24 februari 2020 - De Mol zal op 8 maart 2020 om 19:55 uur op VIER beginnen aan haar achtste seizoen. Dit seizoen zal plaatsvinden in Griekenland. De deelnemers van dit jaar zijn Alina, Bart, Bruno, Christian, Dorien, Els, Gilles, Jolien, Laure en Salim. Het seizoen werd ook dit jaar op spectaculaire wijze aangekondigd. Deze keer onder de slogan 'Hier eindigt het'. Er werden op Instagram foto's geplaatst van doodlopende straten en daar gingen mensen naartoe. Ze vonden daar een code en een telefoonnummer, maar als je alle locaties van de straten op Google Maps met elkaar verbinde, dan kreeg je een omega-teken. Het duurde niet lang voordat er kon worden afgeteld naar de eerste trailer.

De presentatie ligt dit jaar opnieuw in handen van Gilles De Coster. Café De Mol zal dit seizoen door oud-mol Gilles Van Bouwel en
Élodie Ouédraogo gepresenteerd worden.

Ook WieIsDeMol.Com is er klaar voor. Vanaf dit seizoen beschikken we over een volledige site waar pagina's en overzichten beschikbaar kunnen worden gesteld. Uiteraard is er ook weer een forum waar naar de Mol kan worden gezocht.