De Mol Nieuws

De Mol 2021

RN Redactie, maandag 15 maart 2021 - De Mol zal op 21 maart 2021 om 19:55 uur op Play4 beginnen aan haar negende seizoen. Dit seizoen zal plaatsvinden in Duitsland. De bekendmaking van het land werd gedaan in het programma De Slimste Mens Ter Wereld. Er zaten verschillende hints in de aflevering waar Mol Alina haar intrede in het programma deed. De deelnemers van dit jaar zijn dit jaar nog niet zeker van deelname, toch werden ze gisteren bekendgemaakt: Annelotte, Dami, Jasmien, Jens, Katrien, Kevin, Lennart, Philip, Samina en Sven.

De presentatie ligt dit jaar opnieuw in handen van Gilles De Coster. Café De Mol zal dit jaar helaas niet worden uitgezonden.

Ook WieIsDeMol.Com is er klaar voor. Er zullen weer verschillende pagina's en overzichten beschikbaar worden gesteld en er is weer een forum waar naar de Mol kan worden gezocht.

De Mol 2020

RN Redactie, maandag 24 februari 2020 - De Mol zal op 8 maart 2020 om 19:55 uur op VIER beginnen aan haar achtste seizoen. Dit seizoen zal plaatsvinden in Griekenland. De deelnemers van dit jaar zijn Alina, Bart, Bruno, Christian, Dorien, Els, Gilles, Jolien, Laure en Salim. Het seizoen werd ook dit jaar op spectaculaire wijze aangekondigd. Deze keer onder de slogan 'Hier eindigt het'. Er werden op Instagram foto's geplaatst van doodlopende straten en daar gingen mensen naartoe. Ze vonden daar een code en een telefoonnummer, maar als je alle locaties van de straten op Google Maps met elkaar verbinde, dan kreeg je een omega-teken. Het duurde niet lang voordat er kon worden afgeteld naar de eerste trailer.

De presentatie ligt dit jaar opnieuw in handen van Gilles De Coster. Café De Mol zal dit seizoen door oud-mol Gilles Van Bouwel en
Élodie Ouédraogo gepresenteerd worden.

Ook WieIsDeMol.Com is er klaar voor. Vanaf dit seizoen beschikken we over een volledige site waar pagina's en overzichten beschikbaar kunnen worden gesteld. Uiteraard is er ook weer een forum waar naar de Mol kan worden gezocht.