Chat met Gilles De Coster

 

Presentator Gilles De Coster presenteert al sinds 2016 De Mol op VIER. Alom geroemd door molfans. Eigenlijk maakt hij voor velen de serie tot de grote hit die het nu is. Speciaal voor de molfans op WieIsDeMol.com is hij op 1 mei 2019 langsgekomen en heeft uitgebreid de vragen van de fans beantwoord.

Hieronder kan je de logs nog even nalezen.

Rood: Gilles
Groen: host (Molcrazy) en andere Actieve Leden (Elise, Starlight, Dennis, Hans, hdd)

 

<@Molcrazy> Welkom allemaal voor deze Molchat met Gilles De Coster, de presentator van de Mol!
<@Molcrazy> Bedankt Gilles dat je tijd vrij maakt om met ons te komen chatten over onze favoriete serie

<+GillesDeCoster> Met plezier!

<@Molcrazy> we beginnen vanavond met een vraag van Suuuus!

<+Suuuus> Hallo Gilles, allereerst mijn complimenten voor een fantastisch seizoen, ik heb er al heel wat gezien van NL en BE maar deze is hard op weg mijn favoriete seizoen ooit te worden. Mijn vraag: Wat is je favoriete opdracht van dit seizoen? En je favoriete opdracht van alle seizoenen die je gepresenteert hebt?

<+GillesDeCoster> Dank je voor dat mooie compliment. Moeilijke craag, maar ik denk dat ik voor de Cu Chi tunnels ga, een opdracht die wat mij betreft alles had en ongelooflijk spannend is verlopen... En over alle seizoenen heen kies ik voor de Drive-in cinema van vorig jaar in Mexico City: humor, spanning en een leuke sabotage
<+GillesDeCoster> (craag = vraag natuurlijk)
<+GillesDeCoster> Zoals jullie weten ben ik de slechtste en traagste typer van het Westelijk halfrond :-)

<+Suuuus> Leuke opdrachten! Dank je wel :)
<+Suuuus> Haha.

<@Molcrazy> dan gaat we over naar één van de grootste molfans
<@Molcrazy> Heizn!

<+Heinz> Hoi Gilles, heel leuk dat je dit doet en complimenten voor je presentatiestijl en de prachtige molreeks die het dit jaar weer is! Mijn vraag is: welke ingrediënten moet een goede De Mol-opdracht zeker hebben?

<+GillesDeCoster> Een hoop criteria spelen mee... Inhoudelijk een mix van spanning, actie, psychologie en humor. En daarnaast moet het saboteerbaar zijn, meespeelbaar voor de kijker, filmbaar voor onze ploegen, betaalbaar :-), veilig, en liefst ook gelaagd en een link hebbend met het land waar we draaien.
<+GillesDeCoster> Maar niet elke opdracht haalt alle criteria natuurlijk, en dat hoeft ook niet altijd.

<@Molcrazy> pfoe, een hele waslijst, niet gemakkelijk
<@Molcrazy> we gaan door met Mitchkox!

<+GillesDeCoster> Inderdaad een heel lijstje, je wil niet weten welke ideeën allemaal in de vuilnisbak belanden :-)

<+Mitchkox> Ook vanuit mij bedankt voor het toffe seizoen tot nu toe. Elk jaar weer genieten van de opdrachten, gekke twists en een geweldige presentator. Mijn vraag is: De kandidaten hangend aan een brug, de elf auto's die naar de luchthaven rijden, de kandidaten levend begraven en 'er is nog geen Mol gekozen': stuk voor stuk briljante openingen. Wat is jouw persoonlijke favoriete?

<+GillesDeCoster> Hmmm... ik denk de elf wagens rond het vliegtuig dat naar Zuid-Afrika vertrok. Dat was ongelooflijk spannend en meteen een hele zware klus voor de kandidaten. En bepalend/richtinggevend voor het hele seizoen. Zelf volgde ik het vanuit Kaapstad, maar het was iets waar we meteen van wisten dat onze opening goed zat.
<+GillesDeCoster> Maar ik voeg er aan toe dat ik fan ben van al onze openingen... proportioneel wellicht de opdrachten waar we het langst over nadenken

<@Molcrazy> inderdaad een mooie opening!
<@Molcrazy> de seizoenen zijn van een heel hoog niveau, schitterend voor de kijkers

<+Mitchkox> Het zet meteen de toon voor het seizoen. Benieuwd wat jullie volgend jaar verzinnen!

<@Molcrazy> tijd voor nog zo'n Molfan, vveerraak!

<+vveerraak> Hoi Gilles, bedankt dat je de tijd neemt met ons te chatten! Ik vroeg me af, is er een opdracht wel eens compleet anders verlopen dan jullie voorzien hadden?

<+GillesDeCoster> Ja, een hoop zelfs. Vorig jaar bijvoorbeeld de jacht op Joke, toen de opdracht veel sneller en chaotischer afliep dan we voorzien hadden. Maar er zijn zoveel opdracht die anders verlopen dan we voorzien. Meestal zeg ik het met de boutade: je kan voor een opdracht 50 scenario's verzinnen, en de kans is groot dat het het 51e wordt :-)
<+GillesDeCoster> Maar dat maakt De Mol net zo heerlijk leuk en onvoorspelbaar!

<+vveerraak> haha hopelijk kost dat geen jaren van je leven

<+GillesDeCoster> Een paar toch ::-)

<@Molcrazy> hehe
<@Molcrazy> chaos is leuk
<@Molcrazy> de volgende vraag komt van B-mol!

<+B-mol> Lieve Gilles, mijn complimenten voor jouw presenteerkwaliteiten en het prachtige programma. Mijn vraag: heb je zelf ook zo’n ei met embryo gegeten?

<+GillesDeCoster> Ja!! Zelfs als eerste van allemaal. Maar het heeft de aflevering helaas niet gehaald... en ik kan je verzekeren:: ik heb al veel troep gegeten in mijn leven maar dit spande wel de kroon :-)

<+B-mol> Hahaha geweldig!

<+GillesDeCoster> Het leek even of de kandidaten het niet gingen doen, dus vandaar dat ik even het goeie voorbeeld gaf

<@Molcrazy> misschien iets om in de laatste aflevering te laten zien ;)

<+GillesDeCoster> En dan was er gelukkig Joeri, van geen kleintje vervaard

<@Molcrazy> op naar Joost!

<+B-mol> Jammer dat dit de uitzending niet haalde

<+GillesDeCoster> (Ik weet zelfs niet of het in beeld is)

<+Joost> Hallo Gilles. Dank voor het presenteren van het meest boeiende tv-programma! Gezien sinds het vierde seizoen de populariteit toeneemt... hebben jullie al eens nagedacht over het organiseren van een Mol Fandag?

<+GillesDeCoster> Niet in die termen... maar de finale is elk jaar wel een soort Mol-fandag, eentje waar elk jaar méér mensen naar toe komen. En ik kan je verzekeren, het is echt indrukwekkend om zoveel Molfans te ontmoeten en hun reacties te zien. Dit jaar komt er denk ik bijna 4.000 man naar de Kinepolis in Antwerpen, een aantal dat blijft groeien (je kan nog steeds tickets kopen zelfs)

<+Joost> Duidelijk. Tot zondag in de Kinepolis te Antwerpen ;-)

<+GillesDeCoster> Graag!

<@Molcrazy> jep, was vorig jaar heel plezant

<+Joost> Absoluut

<@Molcrazy> tijd voor Pac!

<+Pac> Beste Gilles, ik kan me alleen maar aansluiten met de complimenten van hiervoor :)
<+Pac> Het is dit jaar spannender dan ooit. Ik heb nog steeds geen idee, alle drie kunnen ze het nog zijn. Zijn er bepaalde manieren of trucs waarop jullie dat proberen te krijgen, qua montage, opzet opdrachten, etc., Of willen jullie vooral objectief zijn?

<+GillesDeCoster> Wij willen vooral evenwichtig zijn. Er gebeurt vanalles tijdens de opdrachten, en wij brengen een zo evenwichtig mogelijk beeld ervan. Het idee dat wij soms iemand extra verdacht maken in montage klopt niet. Overigens, mensen die denken dat wij afleveringen aanpassen na uitzending van de vorige (en dus de reacties erop), dat klopt al helemaal niet. Elke aflevering is een drietal weken op voorhand klaar en er kan dan niets meer aan ver
<+GillesDeCoster> En nog dit:
<+GillesDeCoster> we laten rare en verdachte dingen zien van alle kandidaten, heel duidelijk zelfs... maar dus ook die van de mol.

<@Molcrazy> goed kijken is dus de boodschap
<@Molcrazy> we laten nu Armide aan het woord

<+Armide> Dag Gilles, ook mijn complimenten voor een weer fantastisch seizoen! Heb je tips hoe je indruk kan maken met het filmpje dat we moeten maken om ons in te schrijven? :-) Waar wordt er zoal op gelet?

<@Molcrazy> haha :D
<@Molcrazy> mooie vraag

<+GillesDeCoster> Jezelf zijn... ik weet dat dat cliché klinkt, maar: we zijn eerst en vooral op zoek naar mensen die helemaal zichzelf zijn. Je hoeft geen superspeciale dingen te doen, we willen je vooral goed leren kennen in dat minuutje en een indruk krijgen van je. En hoe echter je bent, hoe liever we het hebben. Praat niet netjes, acteer niet, probeer niet te zijn wie je niet bent. :-)

<+Armide> ok, dank je wel!

<@Molcrazy> Dennis, you're up

<@Dennis> Complimenten en respect voor het super toffe programma wat jullie neerzetten! Een vraag namens Erik Leppen die er niet bij kon zijn vanavond: Hoe zorgen jullie dat De Mol voldoende diepgang biedt voor die-hard speurders zoals wij, en tegelijk goed te volgen blijft voor de meer casual kijker?

<+GillesDeCoster> Dat is het moeilijkstre van al, Dennis en Erik... het moet inderdaad toegankelijk zijn voor iedereen, en dus ook leuk voor wie niet noodzakelijk naar de mol wil speuren. Het is tegelijk een roadtrip, een humaninterestprogramma met leuke mensen, én een whodunit voor speurders. Een gelaagd publiek, en dus proberen we dat mee te nemen in opdrachten.
<+GillesDeCoster> Maar dat is een heel moeilijke oefening, sowieso.
<+GillesDeCoster> De mix van reality (avondeten, leuke fragmentjes) en opdrachten helpt ons.

<@Dennis> Begrijpelijk ;)

<@Molcrazy> waar jullie wonderwel in slagen

<@Dennis> Zeker weten!

<@Molcrazy> we gaan door met Pjotr

<+GillesDeCoster> Sommige opdrachten vertrekken ook vanuit een ontbijt bv, je wil vooral dat het een leuke reis is waarbij elke kijker kan genieten van reis én zoektocht. En kijkt op de manier en het niveau dat ie zelf wil.
<+GillesDeCoster> (Ik hoop dat dat begrijpelijk is :-))

<+Pjotr> En zo ja welke opdracht

<+GillesDeCoster> Hoe bedoel je Pjotr?

<+Pjotr> Dat een opdracht die Julie op voorhand hadden bedacht niet door kan gaan door bijvoorbeeld het weer

<&hdd> (het begin van je vraag is weggevallen pjotr)

<+Pjotr> Ha Gilles, tof dat je dit doet! Kunnen er tijdens de opnames weleens last minute opdrachten niet doorgaan zodat jullie iets anders moeten bedenken? Is dat dit seizoen ook gebeurt?

<&hdd> beter! ^^

<+Pjotr> Thanks :)

<+GillesDeCoster> Er gebeurt voortdurend vanalles dat niet verwacht wordt. Locaties vallen weg, het weer speelt ons parten, en daardoor moeten we soms opdrachten veranderen of verplaatsen. Vorig jaar bijvoorbeeld:
<+GillesDeCoster> Toen zat in de finale een opdracht met Voladores, rond een hoge paal. Die moest op het strand van Veracruz doorgaan, een prachtige locatie, maar door de wind kon dat niet en moesten we snel een andere paal vinden :)-
<+GillesDeCoster> En in Zuid-Afrika kregen de finalisten een heli-safari, dat moest een luchtballon zijn maar ook daar deed het weer moeilijk: het was simpelweg te warm voor de luchtballon

<+Pjotr> En dit seizoen?

<@Molcrazy> en dan maar hopen dat dat lukt!

<+GillesDeCoster> Wel...
<+GillesDeCoster> Op het nippertje, maar er is een opdracht van de finale (nu zondag) die bijna was weggevallen door een typhoon. Maar die is dus nog net gelukt. De locatie op zich was ok, maar we zouden er misschien niet raken door overstromingen.
<+GillesDeCoster> Maar het is dus wel gelukt!

<@Molcrazy> we zijn benieuwd!
<@Molcrazy> we gaan terug naar Mitchkox

<+Pjotr> Nice! Bedankt

<+Mitchkox> Ja, daar ben ik weer! Als je ooit zelf mee zou mogen/kunnen doen aan De Mol: zou je dan een enthousiaste kandidaat of stiekeme mol willen zijn?

<+GillesDeCoster> Altijd de mol

<+Mitchkox> en waarom?

<+GillesDeCoster> Al was het maar omdat ik een geweldige controlefreak ben: ik kan niet 's morgens opstaan zonder te weten waar ik 's avonds ga slapen, om het zo te zeggen
<+GillesDeCoster> Also: dan mag ik de hele reis meedoen :-)

<@Molcrazy> en denk je dat je een goede mol zou zijn Gilles?

<+Mitchkox> Haha begrijpelijk! Dan houden we je extra in de gaten mocht je ooit meedoen ;)

<+GillesDeCoster> Euh. Als ik mezelf vergelijk met onze vier mollen tot hier toe: in de verste verte niet. Mijn respect voor die mensen is ein-de-loos

<@Molcrazy> jep, hebben ze goed gedaan! Suuuus is terug

<+Suuuus> Lezen jullie als productie ook mee op dit forum? Of op andere fora/facebook? Jullie lijken zo goed door te hebben wat wij als molloten graag zien. We zijn vaak heel kritisch ( al is daar niets van te merken dit seizoen) gebruiken jullie het als feedback?

<+GillesDeCoster> Natuurlijk. We vinden het ongelofelijk belangrijk om rekening te houden met de Mol-community

<@Molcrazy> waarvoor dank
<@Molcrazy> terug een vraag van Heinz dan!

<+GillesDeCoster> En we lezen graag mee. Niet alles, dat is amper bij te houden. Maar je moet één ding weten: we zijn zélf minstens even grote Molloten, en denken even hard na over het programma als jullie. Dat schept een band :-)

<@Molcrazy> :D

<+Heinz2> Supporter je tijdens een opdracht wel eens stilletjes voor de Mol om de opdracht te laten mislukken of juist voor de groep om de opdracht te laten slagen?

<+GillesDeCoster> Dat varieert... soms wil je dat de groep het haalt, want dat is belangrijk voor het programma en het groepsgevoel. Maar als een mooie sabotage lukt, kan ik daar echt intens gelukkig van worden, want eenvoudig is het nooit voor de mol.

<@Molcrazy> kan je dan gemakkelijk een pokerface houden?

<+GillesDeCoster> Ik heb weinig talenten, maar dat is er wel eentje van

<@Molcrazy> mooi!
<@Molcrazy> we gaan naar Starlight!

<+Heinz2> Leuk antwoord! Bedankt.

<@Starlight> Complimenten voor het fantastische seizoen! Ik stel deze vraag namens Convans die er niet bij kan zijn vanavond: Zeer knap hoe jullie steeds een diverse groep samenstellen die zo goed bij elkaar past. Zijn er sommige kandidaten waarbij je al bij het eerste gesprek denkt: 'Deze moet er gewoon bij dit jaar' of hangt alles af van het geheel?

<+GillesDeCoster> Soms wel. Maar uiteindelijk is de mix van een groep altijd het belangrijkste. Soms hebben we kandidaten niet kunnen meenemen die we fantastisch vonden. Maar ik ben vooral blij dat we tot hier toe 4 fantastische groepen hebben kunnen samenstellen

<@Molcrazy> zeer zeker
<@Molcrazy> Armide is er weer

<+Armide> Hoe worden de terugreistickets voor de afvallers georganiseerd? Staan die vast met de optie van naamverandering of boeken jullie die op het moment zelf? Hebben de afvallers de mogelijkheid om zelf wat in het land rond te trekken na de eliminatie of zijn ze verplicht om direct terug naar België te komen?

<+GillesDeCoster> Dat zijn open tickets, want we weten natuurlijk nooit op voorhand wie naar huis zal moeten. Kandidaten vertrekken wel terug naar België, al vragen we hen wel om onder de radar te blijven tot het einde van de opnameperiode. En veel van hen kiezen dan om nog een klein reisje te boeken om te genieten en "afwezig" te blijven voor hun omgeving :-)

<@Molcrazy> nu we het toch hebben over eliminaties, een vraagje van mij
<@Molcrazy> tijdens de eliminatie wordt altijd gekozen wiens naam ingetikt wordt. Hebben jullie ooit overwogen om de kandidaten zelf te laten beslissen wie als eerste zijn/haar scherm wil zien?
<@Molcrazy> omdat de kans op 'rood' maar 1 op ... is

<+GillesDeCoster> Ja, soms vraag ik hen dat. Argentinië afl 6 bijvoorbeeld, toen stak Bruno zijn hand op. Of Zuid-Afrika aflevering 1. Stelregel is dat je nooit op voorhand weet hoe het gaat gebeuren.

<@Molcrazy> aah, okay
<@Molcrazy> dan nu het woord aan Pjotr

<+Pjotr> In Nederland hebben we 2 keer een Junior versie van WIDM gehad. Zou je dat in Vlaanderen ook zien zitten?

<+GillesDeCoster> Nog nooit over nagedacht. Maar ons spel is zo gelaagd dat het moeilijk zou zijn. En je hebt toch ook een beetje een moreel aspect: kinderen laten liegen en saboteren, ik denk dat we het daar moeilijk mee zouden hebben...

<@Molcrazy> de volgende vraag is van Heinz!

<+Pjotr> Oké.. Nederlands kinderen doen dat misschien makkelijker ;)

<+Heinz> Dat De Mol door perfectionisten wordt gemaakt is duidelijk merkbaar. Is het voor perfectionisten niet lastig om het verloop van de opdrachten amper of niet in de hand te hebben? En specifiek voor dit jaar: de onvoorbereide Mol zo in het diepe te gooien?

<+GillesDeCoster> JA. JA. JA. Zeker en vast. Al hebben we nu toch enkele jaren ervaring waardoor we de sprong in het onbekende van dit jaar toch wilden maken. Er is véél dat je niet weet en niet kan voorzien, maar we weten wat we kunnen, en dit maakt het ook voor ons heel spannend.
<+GillesDeCoster> Maar er sneuvelen best wel veel vingernagels in die drie weken!

<+Heinz> Het pakt fantastisch uit iig! Ha ha!

<+GillesDeCoster> Dank je

<@Molcrazy> haha
<@Molcrazy> opnieuw het woord aan vveerraak

<+vveerraak> Gilles, heeft jullie team wel eens contact met de makers van de Nederlandse Wie is de Mol?

<+GillesDeCoster> In de aanloop naar ons eerste nieuwe seizoen (Argentinië) is dat wel gebeurd om info te winnen over het land. Maar verder eigenlijk niet. Beide programma's zijn ook erg verschillend van elkaar, al zijn we uiteraard grote fans van WIDM

<+vveerraak> oké!

<@Molcrazy> dan geef ik nu de beurt door aan Aapje!

<+Aapje> Gilles, bedankt dat je met ons wilt chatten, heel leuk! Mijn vraag: naar welke landen hoop je dat de Mol nog gaat in de toekomst?

<+GillesDeCoster> Naar welke landen niet! (Allez, België niet eigenlijk). Maar ik reis heel erg graag, en ik ben altijd blij als ik een land kan ontdekken. Belangrijkste is: verrassend. Dat je als kijker of kandidaat geen idéé hebt waarnaartoe.
<+GillesDeCoster> En anders graag Nieuw-Zeeland. Helaas compleet onbetaalbaar :-)

<@Molcrazy> mja :/

<+Aapje> volgende keer dus de noord- of zuidpool ;)?

<+GillesDeCoster> Alles kan...

<@Molcrazy> Hans, kom maar door!
<@Molcrazy> B-mol, aan jou het woord!

<+B-mol> Welke opdracht heb je zelf verzonnen?

<+GillesDeCoster> Dat is altijd teamwork en mijn redactieleden zijn daar duizend keer beter in dan ik. Maar bv het luchtkussen met de boodschap er op in aflevering 1 was een idee van mij. Maar oprecht: alle krediet komt eigenlijk mijn team toe, zij zijn het die enorm vindingrijk zijn.

<+B-mol> Ok dank je

<@Molcrazy> dan nu toch echt Hans

<@Hans> Hey Gilles! Gezellig hoor, een uurtje chatten hier. Leuk dat je dat doet! Mijn vraag: weet jij van tevoren wie er afvalt? En bepaal je zelf de volgorde waarin je de schermen laat zien?

<+GillesDeCoster> Ja dat weet ik zeker. De volgorde bepalen we vooraf met de redactie. Ook weer met het idee: het moet verrassend zijn. Soms is het één van de eersten, soms niet. En af en toe, zoals ik eerder zei, laten we de kandidaten zelf kiezen.

<@Hans> Verrassingseffect is altijd heel cool in De Mol inderdaad. Dankje voor je antwoord!

<@Molcrazy> we gaan even kijken of Koen Willen er is, Koen doe maar

<+KoenWillen> Als eerste wil ik jullie weer feliciteren met het fantastische seizoen aan iedereen voor en achter de schermen. Want dat wordt naar mijn mening te weinig benadrukt! Het is echt genieten en ik ben heel benieuwd wie het uiteindelijk gaat zijn!  Maar nu mijn vraag!  Wat als jullie gekozen mol had geweigerd? Hadden jullie dan één van de twee andere kandidaten gekozen? Of misschien wel het doem scenario : Wat als geen enkele kandidaat ja had gezegt

<+GillesDeCoster> Dat laatste kan niet :-) want ze hadden alle tien aangegeven de mol te willen zijn. Op een weigering hadden we niet gerekend, maar er lag wel een B-scenario klaar. Dan zou iedereen nog eens aan het tafeltje zijn gepasseerd en had ik het iemand anders gevraagd. Maar we waren zo goed als zeker dat onze mol ja zou zeggen. En dat is ook gebeurd.

<@Molcrazy> nog snel het woord aan Aapje

<+Aapje> Is er wel eens iets opgebloeid tussen 2 kandidaten waar wij niks van weten? Ze brengen natuurlijk toch veel tijd met elkaar door, en hebben best intensief contact tijdens te opnames!

<+GillesDeCoster> Niet dat ik weet. Er ontstaan vooral ongelooflijk intense vriendschappen: vorige week hebben de drie vorige kandidatengroepen nog een reünie georganiseerd. En zondag omarmen ze de groep van dit jaar. Het is ongelooflijk hoe dicht de vriendschappen zijn die ontstaan na De Mol.

<@Molcrazy> leuk dat dat blijft ook

<+Aapje> dat is ook heel veel waard! Super leuk!

<@Molcrazy> Gilles, we zijn stilaan door onze tijd. Toch wil ik nog een dilemma voorleggen zoals jullie ook regelmatig aan de kandidaten doen.

<+GillesDeCoster> Shoot

<@Molcrazy> nooit meer de mol presenteren of nooit meer voetbal presenteren?

<&hdd> duivels dilemma..

<+GillesDeCoster> Dan toch maar nooit meer voetbal, met pijn in het hart. De mol is me te dierbaar, en de vriendschappen die ik er zelf aan overhoud met mijn redactieleden ook. Dus voilà!

<@Molcrazy> hehe
<@Molcrazy> aha!
<@Molcrazy> top!
<@Molcrazy> Gilles, hartelijk dank voor je tijd!

<&hdd> en dan mag de rest ook weer praten :)

<@Molcrazy> ook dank aan onze organisatie en natuurlijk aan de chatters!

<+GillesDeCoster> Mag ik nog even iets zeggen?

<Mitchkox> Gilles, bedankt voor het beantwoorden van de vragen en een geweldig seizoen! Nu alweer benieuwd wat jullie volgend jaar verzinnen :)

<xanneweetwel> bedankt Gilles, super leuk dat je tijd heb gemaakt voor dit! Op naar de spannende finale! :D

<@Molcrazy> natuurlijk Gilles

<B-mol> Lieve Gilles super bedankt!

<ElisDeMol> Tot zondag van de Pieterzaal naar de Elisabet zaal dit jaar

<&hdd> whoopsie, te vroeg de sluis open gezet ^^

<ElisDeMol> ;)

<+Aapje> bedankt, Gilles! En iedereen die meewerkt aan de Mol!

<Pjotr> Bedankt Gilles voor je tijd!

<vveerraak> Super bedankt Gilles! En we kijken uit naar de ontknoping zondag!

<+GillesDeCoster> Namens onze hele redactie wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie enthousiasme en het trouwe kijken. Dat doet ons zoveel plezier... en geeft ons heel veel energie om vollebak door te gaan. Bedankt ook voor jullie complimenten. En heel graag tot zondag xx

<&hdd> vond het weer superleuke vragen trouwens, dus thanks iedereen!

<Joost> Merci Gilles en tot zondag moldag in Kinepolis!

<+GillesDeCoster> Dag beste vrienden!!

<&hdd> was gezellig Gilles! :)

<@Elise> Dankje Gilles!!

<@Starlight> bedankt Gilles!

<@Molcrazy> dag Gilles!

<Mitchkox> Merci Gilles. Jij bedankt!

<BW> Bedankt Gilles voor jouw tijd en leuke antwoorden! We gaan weer genieten van de finale aanstaande zondag :)

<@Molcrazy> ja Elise, het is Elisabet!

<B-mol> Fijne avond Gilles en forumleden!

<Heinz> Bedankt! Tot zondag!

<@Starlight> en iedereen bedankt voor de leuke vragen!

<+GillesDeCoster> Mic drop :-) tot later allemaal!

<@Hans> Jullie bedankt Gilles, we hebben zin in de finaleaflevering!

<&hdd> :)

<ElisDeMol> bedankt, jammer van mijn vraag maar ik zal ooit wel het antwoord krijgen

<@Dennis> Bedankt Gilles!

<Suuuus> Heel erg bedankt Gilles, heel fijn dat je hier tijd voor vrijgemaakt hebt! Ik zit zondag voor de televisie, veel plezier in Kinepolis

<Pac> Merci!!