Funstuff Overzicht

De Mol 2024

Naast de serieuze pagina's waar we op mollenjacht zijn hebben we ook leuke extra's, oftewel de Funstuff! Hiermee kan je nog langer met De Mol bezig zijn dan ooit tevoren. Schrijf een column met jouw visie op De Mol of lees die van medemolloten. Test je kennis in quizzen en puzzel erop los in de stijl van De Mol. Bedenk de leukste onderschriften bij het onderschriftenspel en geniet van de tekeningen van talentvolle molloten!

Heb jij zelf Funstuff en wil je dit graag delen via deze pagina? Neem dan contact op met Hadewychisdemol.

Ga naar:
::vergroot:: Avatars
::vergroot:: Columns
::vergroot:: Onderschriftenspel
::vergroot:: Puzzels
::vergroot:: Quiz
::vergroot:: Tekeningen Vriendlief

AvatarsOm de avatar van jouw mol of favoriete kandidaat te gebruiken, ga je naar Profiel -> Forumprofiel -> Kies een avatar uit de galerij -> De Mol 2024 :D

Columns

Uit ervaring weten we dat er heel wat gediscussieerd wordt over de identiteit van de Mol. Maar daarnaast valt er ook heel wat te zeggen en te schrijven over het wel en wee gedurende de serie. Iedereen heeft wel een mening over het programma, de kandidaten, de onderlinge verhoudingen, de opnames, de organisatie, de presentatoren, enz. Een mooie manier om je mening te geven, is in de vorm van een column. Voel jij er wat voor om zo'n column te schrijven? Haal die innerlijke Aaf in je naar boven en stuur jouw schrijfsel via pm naar Miek1999! Alle columns worden HIER verzameld op de site en alle forummers kunnen in dit topic hun mening geven.

Onderschriftenspel

Het onderschriftenspel is een spel waarbij er een screenshot uit de aflevering wordt gepost en hierbij de grappigste onderschriften worden bedacht. Nadat de onderschriften zijn verzameld kan er gestemd worden op de genomineerde onderschriften. Het onderschrift met de meeste stemmen wint. Aan het einde van het seizoen kiezen we nog het onderschrift der onderschriften. Deze persoon krijgt ook een plekje in onze Hall of Fame. Het onderschriftenspel is HIER te vinden en wordt dit seizoen geleid door Hadewychisdemol.

Winnaar 2024:


Bad romance - deel 2

 ::bravo:: Door: Molest ::bravo::


Alle winnende onderschriften vind je HIER.

Puzzels


Na een paar jaar afwezigheid gaan we ook bij De Mol weer puzzelen! Als echte Molspeurders is dat natuurlijk onze specialiteit, zeker als de puzzels ook nog eens over ons favoriete tv-programma gaan. We maken ze uiteraard voor de fun, maar er zijn ook punten mee te verdienen. Hoe sneller je een puzzel oplost, hoe meer punten je verdient en wie aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft verdient een plekje in de Hall of Fame! Dit jaar zijn er ook bonuspunten te verdienen door een moeilijkere puzzel te maken. In deze puzzel zijn ook de eerste drie seizoenen van De Mol verwerkt. De precieze regels en de puzzels zelf vind je HIER. Voor vragen kun je contact opnemen met Hadewychisdemol. Veel puzzelplezier! ::confettie::

Puzzels De Mol 2024:
Citatenpuzzel
Cryptogram
Tijdlijnpuzzel

Uitslag Puzzelcompetitie

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Quiz


Heb jij zin om je eigen kennis over De Mol én die van je medeforummers te testen? Dan kun je HIER terecht! In dit interactieve quiztopic stellen we elkaar vragen over De Mol en degene die de vraag juist beantwoord bedenkt een nieuwe vraag. Laat je creativiteit de vrije loop, je mag je quizvraag in alle vormen stellen!

Tekeningen Vriendlief

Traditiegetrouw is Vriendlief er ook dit jaar weer bij met zijn prachtige tekeningen! ::bravo:: HIER vind je meer informatie en een overzicht van al zijn tekeningen dit seizoen.