Terugblik finalisten met screenshots

Heinz
De Mol......kwam op het idee in de zaklamp te zoeken en ontsnapte als tweede (duo met Pieter) uit zijn kist voor 500 euro.
...ontsnapte als eerste (duo met Kelly) uit zijn kist voor het laagste bedrag van 250 euro, wilde nog wat langer wachten op Katrien en Pascale en stond per telefoon in contact met Joke die hij bij de eerste keer bellen niet kon bereiken.
...kwam op het idee om de eerste letters van het in memoriam onder elkaar te zetten en ontnapte als tweede (duo met Bahador) uit zijn kist voor 500 euro....herkende geen liedjes en zat wat angstig achter de (verkeerde) chickies aan.
...scoorde geen punt bij het basketballen en gooide de bal slecht naar Katrien.
...raadde dat hij Donaldo Trumpo was....racete aan de antwoordkant tegen Lloyd en verloor die race nipt.
...won de race van Bahador aan de vraagkant en beantwoordde de vraag fout waardoor er geen 1000 euro verdiend werd.
...ging traag aan de vraagkant naar beneden en kwam daar na Katrien aan die een goed antwoord gokte omdat ze maar de helft van Pieters vraag hoorde....kwam met het idee de paardengroep het geld te laten verzamelen, wilde niet galoperen en weigerde het brandijzer aan de pick-up af te staan.
...volgde Jeffrey's orders op om Joke dood te schieten waardoor er geen geld meer verdiend kon worden.
...gooide Pascale's plan om, weigerde het brandijzer aan de pick-up af te staan, sukkelde met de brander en reageerde verontwaardigd op het doodschieten van Joke....sloeg regelmatig mis en liep op een slechte slag waardoor Pieter uiteindelijk uitgegooid werd met drie rode ballen.
...sloeg af en toe mis (maar hierboven mooi raak).
...werd uitgegooid met drie rode ballen en liep een homerun voor 300 euro....gaf foute antwoorden en volgde Lloyd in foute antwoorden, kwam met het idee om flink te bewegen voor de alcoholtest waarop hij samen met Lloyd negatief testte en zo 900 (van 1500) euro verdiende.
...gaf foute maar ook meer goede antwoorden dan Bahador en testte ook negatief op de alcoholtest waardoor er 900 (van 1500) euro verdiend werd.
...nam op aanwijzen van Katrien en Pascale drie verkeerde dansers mee in de enige deelopdracht die niets opleverde....vormde weer een duo met Lloyd, sukkelde wat met de krik bij het verwisselen van de band en reed volgens Lloyd mogelijk niet traag genoeg, slaagde in de opdracht de racepiloot te vertragen.
...vormde weer een duo met Baha die hij goed in de gaten hield, slaagde in de opdracht de racepiloot te vertragen.
...gaf maar één goed antwoord en veranderde mogelijk een goed antwoord van Jeffrey ongezien in een fout antwoord....was direct bereid ook 0 euro te nemen zodra de uiteindelijke afvaller Jeffrey dit deed.
...kreeg de koffer met 6000 euro toegewezen door Jeffrey maar kocht geen enkele pasvraag.
...wilde niet dat Jeffrey zich zou opofferen, kreeg de koffer met 3000 euro toegewezen door Baha en kocht twee pasvragen voor samen 1000 euro....twijfelde over het goede antwoord op het wereldkaartraadsel, ramde Joke een tacokraam in en leverde een pakket correct af voor 1000 euro.
...loste samen met Pieter het luciferraadsel tot tweemaal toe verkeerd op en zocht met Pascale lang op een verkeerde locatie.
...loste samen met Lloyd het luciferraadsel tot tweemaal toe verkeerd op, kwam met het idee om het raadsel een tweede keer te proberen....sloot als Big Baha eeuwigdurende vriendschap met Iron Love en Emperor Azteca nadat het worstelen geen geld maar wel de nodige blessures opleverde.
...verloor het worstelen op de spelcomputer in de escaperoom, herkende Green Day maar voorkwam niet dat het voor de door een ketchupbom besmeurde Pascale en Steve een Red Day van 0 euro werd en herkende de greep Palanca Infernal.
...jaagde als Holy Pieter de worstelaars op de kast tot hij moest bekennen dat hij geen acteur was en genoot van zijn optreden in de ring....kreeg de hoogste verdieping om uit te stappen toegewezen vanwege zijn opgelopen blessures en beantwoordde zijn vraag goed.
...beantwoordde zijn vraag goed, ging voor de vrijstelling en eindigde pompaf net als tweede boven na Joke en voor Katrien in de lift.
...pleitte voor de vrijstelling te gaan, offerde zichzelf op door er amper kans op te maken door het laagst uit te stappen en beantwoordde zijn vraag goed....telde verkeerd in het spiegelpaleis, rekende verkeerd bij de draaimolen maar zorgde met Pascale en Joke en Lloyd uiteindelijk toch voor 2000 van 3000 euro.
...verbeterde een rekenfout van Joke en slaagde met haar in de deelopdracht voor 1000 euro.
...loste de droedel 'achterstand' op maar wilde deze letter voor letter uitbeelden wat Steve teveel werd waardoor alleen deze deelopdracht niets opleverde....ging eerst bij een verkeerde mascotte staan en als laatste pas bij zijn goede.
...twijfelde tussen twee mascottes en koos de goede.
...zaaide twijfel over de mascotte die Baha moest pakken en koos pas zijn juist toen er nog maar twee over waren....hield het al na 50 euro verdiend te hebben voor gezien om in het hotel iets anders leuks te kunnen doen.
...reed na 350 euro om zichzelf en zijn moeder een plezier te doen naar het hotel.
...ging door tot het eind maar verloor daarbij de bij elkaar gespeelde 275 euro en moest de nacht met zijn broer op de parkeerplaats doorbrengen....koos voor het goede doel en schoot op Lloyd die voor de pasvragen koos.
...koos voor de pasvragen en schoot op Steve die voor het goede doel koos waardoor er sowieso geen geld verdiend zou worden.
...koos voor het goede doel, schoot op Baha die voor het goede doel koos waardoor er sowieso geen geld verdiend zou worden en bleef zelf als enige buiten schot....vond het laatste ingrediënt van de tortilla, leek een positief uitslaande bijdrage aan het te winnen bedrag te leveren en was voor het spelen van de superronde.
...was zoals het een goed student betaamt een expert in toograadsels, leek een negatief uitslaande bijdrage aan het te winnen bedrag te leveren en verloor alle bij elkaar gesprokkelde 1125 euro door het verliezen van de superronde.
...leek een negatief uitslaande bijdrage aan het te winnen bedrag te leveren en ging met de groep mee in de beslissing over het spelen van de superronde....koos voor het kietelen waarmee de anderen 400 euro verdienden, deed alsof hij afzag bij de stinkbom.
...koos voor de stinkbom waarmee de anderen 500 euro verdienden en raadde Baha aan om voor de slang te kiezen, deed alsof hij afzag bij de hete peper.
...koos voor de hete peper waarmee de anderen geen 1000 euro verdienden omdat Joke het eten ervan weigerde, deed alsof hij het aaien van een zachte teddybeer erg griezelig vond....zette al zijn vijf geiten (ter waarde van 1000 euro) in de tortillawei.
...zette zijn ene geit Bianca (ter waarde van 200 euro, maar liefde laat zich niet in geld uitdrukken) in de tortillawei.
...leek soms onhandig geiten te hoeden en zette al zijn vijf geiten (ter waarde van 1000 euro) in de tortillawei....had moeite om Lloyd op de fiets zonder zadel bij te houden, koos voor de kokosnotenproef in plaats van de zadels en slaagde hier met Lloyd voor 1500 euro in en kon het lopen niet volhouden.
...leverde de grootste bijdrage aan het slagen van de kokosnotenproef voor 1500 euro met Baha en finishte lopend binnen de tijd waardoor er in totaal 2000 euro verdiend werd.
...koos bij het kayakken voor de ringenwerpproef en verdiende hier geen 1500 euro mee en koos voor de quad in plaats van kans op 1500 euro extra....liet bij het zwembad over zich heen lopen omdat hij goed inschatte dat Pascale het tegenovergestelde verwachtte en verdiende hier 1000 euro mee.
...bleef in de sauna met twee erg gezellige Mexicanen zitten omdat hij goed inschatte dat Pascale het tegenovergestelde verwachtte en verdiende hier 1000 euro mee.
...gaf zijn telefoonnummer aan een Mexicaanse verleidster omdat hij goed inschatte dat Pascale het tegenovergestelde verwachtte (en een priester ook maar een mens is) en verdiende hier 1000 euro mee....verloor het memoryspel van Lloyd en verdiende hier 1840 euro mee.
...liet in het finaleduel met Pascale 3600 euro wegtikken en liet Pascale het spoor van de Mol op de molboekjes bekijken.
...verloor het spelletje Jenga van Pascale en verdiende hier 1600 euro mee.


Wie is ... de Mol?