Terugblik finalisten met screenshots

Heinz
De Mol......was nog niet gekozen, maar durfde als kandidaat niet te springen.
...Bas nog niet gekozen, maar durfde als kandidaat wel te springen.
...was nog niet gekozen, maar hoefde als kandidaat niet te springen....zei dat hij helemaal niet zenuwachtig was.
...zou zichzelf headhunten als Mol.
...had haar scherm wel verwacht....gebruikte overbodige producten, maakte een overtollige vieze dipsaus en liet de vis rauw.
...creŽerde chaos door de volgorde om te gooien en deed het door Gilles geadviseerde scheutje mogelijk in Kaats Keilekkere Dipsaus.
...liet de Beer uit Peer bijna sterven en koos voor de verkeerde dipsaus....stuntelde op de zeephelling, gaf het bamboedansen op en treuzelde bij de beitel en hamer.
...vertraagde en wachtte voor de finishlijn.
...werd duizelig en moest door de ouderdomsdeken van de groep de trappen op gesleurd worden....liet door traag te roeien en hard te snurken Ingrids meest gevreesde scenario uitkomen: op de grond slapen met twee varkens, wat ze niet volhield en wat zo 600 euro kostte.
...wilde aanvankelijk de granieten steen (welke steen? dť steen!) met ballonnen optillen maar kwam daarna met een goed plan wat 1000 euro opleverde.
...nam haar zak pinda's niet eens mee, maakte zich geen zorgen om zich hier verdacht mee te maken en sliep met een slang voor 500 euro....wilde risico nemen door het geld te verdubbelen terwijl het vechten al bijna mis ging.
...had het lastig maar zei toch gerust voor verdubbeling van 800 euro te hebben willen vechten en hield stand na de keuze om te cashen.
...koos veilig voor cashen terwijl verdubbelen uiteindelijk veel meer geld had opgeleverd....sloot zich aan bij degenen die Eva niet terug zouden willen halen en kon als degene die een dag eerder het konijn als eerste opmerkte geloofwaardig meegaan in Eva's foute konijnkeuze.
...liet zich van zijn vriendelijkste kant zien door zich als enige aan te sluiten bij Kaat die Eva terug zou willen halen en wilde dus direct al proberen om (foute) codes in te voeren.
...sprak zich als eerste uit tegen het terughalen van Eva waardoor de kans groter werd dat Eva voor zichzelf zou kiezen in plaats van voor de groepspot....ging mee in de twijfel van Eva terwijl hij in een biecht beweerde dat hij prima wist welke vis de juiste was.
...wilde het andere duo een vis terug laten gooien maar leek verder goed zijn best te doen waarna Martijn aan het eind van de dag afviel.
...voerde ondanks een tetterende Hazes in haar oren op het laatste moment een goede wissel door voor 500 euro....liet de kist met de fakkel zinken waardoor de fakkel nat werd, spoorde Martijn aan om zijn zwemvest op te blazen wat hij deed en vijf minuten straftijd kostte, liet het laddertje vallen en hield de laatste ontbrekende sport bij zich.
...liet het touw van de kist met de ontbrekende sporten knappen waardoor deze naar beneden zonk en spoorde Joeri vergeefs aan om zijn zwemvest op te blazen.
...maakte een fout bij de morsecode, wilde de buizen die Bruno goed legde anders leggen en noemde Joeri een onnozelaar....maakte een fout met het aantal meter lopen met het kompas en stuurde Bruno zo voorbij zijn zakmes van 300 euro en liet Bruno flink zoeken naar het mes van 1100 euro dat Bruno uiteindelijk na ruim een minuut zoeken vanaf de plek waar het zou moeten liggen pas vond.
...slaagde er ondanks al zijn scoutingervaring niet in om voor 900 euro vuur te maken en kan een deelname aan Expeditie Robinson wel vergeten.
...wilde de hoge bedragen voor het laatste lastige boogschietonderdeel bewaren en schrok er zelf van hoe weinig het scheelde of ze had raak geschoten voor het laagste bedrag van 100 euro....verdiende het hoogste bedrag van 700 euro door meer dan een minuut onder tafel te blijven.
...sprak iedereen voor vijf minuten zů elegant en voornaam tegen dat het 500 euro en een speciale positie in de volgende opdracht opleverde.
...verdiende geen 600 euro door er niet in te slagen een speech van twee minuten te geven, ondanks een stevige indrinksessie....werd als eerste uitgeschakeld door een sluipschutter.
...stuntelde met de vrijstelling wat argwaan wekte maar slaagde er toch in om op tijd naar de jeep te sprinten wat naast een vrijstelling ook 4000 euro voor de pot opleverde.
...verloor de kaart onderweg en had scherp door dat Bas loog en voor een vrijstelling speelde maar schakelde hem niet uit....zei niet voor het geld te willen gaan, liet een koffer vallen, speelde het spel goed maar was net te laat met zijn team om de 4000 euro te kunnen verzilveren.
...checkte met zijn team snel willekeurige foute koffers in waardoor het te winnen bedrag uiteindelijk maar 1000 euro was en bakte niks van het laatste level.
...checkte met haar team snel willekeurige foute koffers in waardoor het te winnen bedrag uiteindelijk maar 1000 euro was en liet dit geld links liggen om haar man als eerste het vliegtuig in te krijgen....stapelde veel goedkoop wc-papier, wilde risico nemen met de X3- of X0-vaas, nam niet de X2-tv, gokte en koos de :2-boot en slaagde niet in het brommerexamen.
...probeerde verwarring te zaaien door overbodige details op de muurtekening door te geven en vond het laatste gebouw te laat om nog gehaald te kunnen worden.
...maakte tekeningen die duidelijk genoeg waren voor de chauffeur, maakte drie van vier goede Instagramfoto's ter waarde van 1500 euro maar bracht een duur toiletbezoek. #alsjemoetdanmoetje...gaf verkeerde suggesties bij alle drie de kunstvragen, wist wel dat kunstvragen omgedraaid negarvtsnuk is, verzon het ezelsbruggetje 'rapinjet' voor 'raktienje' en koos voor het verkeerde schilderij.
...toonde interesse voor het aantal tatoeages van de man van juffrouw Hien en nam het voortouw in de keuze voor het verkeerde schilderij.
...was het er niet mee eens dat haar Vietnamese uitspraak niet goed zou zijn en sloot zich aan bij de keuze voor het verkeerde schilderij....had als enige de voetbalvraag goed, als enige de speelplaatsvraag fout en als enige de frituursnacksvraag goed.
...had als enige de Jommeke-vraag goed.
...had als enige de burgemeestersvraag fout....pakte 1000 euro en een pasvraag maar maakte het Joeri door lang in de tunnel te blijven heel lastig om nog op tijd de 1250 euro te pakken.
...pakte 750 euro, ging niet terug voor een pasvraag, schatte de afstand voor Axel te hoog in en wees hem erop uit te kijken met dilemma's.
...pakte 500 euro, ging ondanks haar angst toch terug om een pasvraag te pakken maar pakte een boobytrap waardoor het geld verloren ging en ook het hoogste bedrag van 1500 euro niet meer verdiend kon worden....verhaspelde spreekwoorden, waste met Joeri varkentjes voor 1600 van 3000 euro en koos subtiel doch resoluut voor de verkeerde outfit wat 2000 euro kostte.
...wilde stof voor kleding laten bestempelen met fruit en groenten, klaagde dat Elisabet zijn ideeŽn enkel afwees en maakte met haar een outfit die tot zijn verbazing/teleurstelling wel door de jury werd gekozen en zo 2000 euro opleverde.
...kwam niet met alternatieven voor de ideeŽn die ze afwees, maakte met Bas een outfit die de juryprijs van 2000 euro opleverde en zet een duikbril op als een tsunami in aantocht is....trok veel bekijks in zijn badjas.
...ging direct naar de goede afdeling en vond daar de telefoon met de briefing voor de Mol.
...zocht twee verdiepingen te hoog....zag zich door Joeri onder druk gezet en legde met hem 3000 euro op tafel.
...verdiende zijn tweede vrijstelling en legde met Elisabet 400 euro op tafel.
...verloor de vrijstelling aan Bas en legde met hem 400 euro op tafel en met de laatste kaart van Joeri nog eens 600 euro.Wie is ... de Mol?