Overzicht opdrachten

 

Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Groundhog Day (9.8)
2. Het Jubileumfeest (9.5)
3. Onderwaterlocals (9.3)
4. Bezoek aan Aqualand (9.3)
5. Raketlancering (9.3)
  1. Klifspringen (6.7)
2. Drummen, tapdansen en ontsnappen (6.8)
3. De bom in Paleis 12 (8)
4. Toneelspelen (8.4)
5. De dragshow (8.4)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Het Jubileumfeest
De kandidaten moeten op tijd op het jubileumfeest aankomen. Hoe meer kandidaten op tijd aankomen, hoe meer geld er verdiend kan worden.
9.5 Log in!
 De prikkelende ondervraging
Een deel van de kandidaten moeten zodanig overtuigend liegen dat de oud mollen niet kunnen raden in welke koffers hoge geld bedragen zitten. De andere kandidaten moeten gehuld in een ballonnenpak door een parcours met cactussen manoeuvreren. Hiermee kunnen ze verdubbelaars verdienen voor de bedragen in de koffers.
9.1 Log in!
 De vloer is lava
De kandidaten moeten naar de overkant van een terrein zien te komen zonder de vloer te raken, want 'de vloer is lava'.
9 Log in!
Aflevering 2
 De recensie van de foodblogger
De kandidaten moeten eten bereiden voor een bekende foodblogger. Ze kunnen geld verdienen als deze hun eten lekker genoeg vindt.
9.2 Log in!
 De schatkist
De kandidaten moeten een schat vinden. Hiervoor moeten ze verschillende opdrachten oplossen en af en toe duelleren met een piraat.
8.9 Log in!
 Partner eliminatie
De kandidaten zijn op basis van vragen van een medewerker van Parship aan elkaar gekoppeld. De testresultaten van deze beide kandidaten worden bij elkaar opgeteld, zodat ze ofwel samen doorgaan, ofwel samen afvallen.
9 Log in!
Aflevering 3
 Onderwaterlocals
De kandidaten moeten duiken om selfies te maken met twee standbeelden. Twee andere kandidaten moeten selfies maken met de personen die hiervoor model hebben gestaan, en nog twee andere kandidaten kunnen beide teams helpen door puzzels op te lossen.
9.3 Log in!
 Raketlancering
De kandidaten moeten met maanbuggy's langs borden rijden om informatie te onthouden. Tussendoor moeten ze mini-opdrachten doen. Als ze aan het einde genoeg vragen goed beantwoorden, wordt er een raket gelanceerd.
9.3 Log in!
 Toneelspelen
De kandidaten krijgen beelden te zien van hun acteersessie met een bekende acteur vooraf aan de reis. Hij geeft aan of hij denkt dat ze de mol kunnen zijn. Maar: hun testtijd loopt en hoe langer ze blijven zitten, hoe langer ze doen over hun test.
8.4 Log in!
Aflevering 4
 De bergrit
De kandidaten moeten bergop een race winnen van Thomas de Gendt.
8.7 Log in!
 De dragshow
De kandidaten moeten een show verzorgen, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor het decor, de muziek en drie van hen treden op als drag queens.
8.4 Log in!
Aflevering 5
 Bezoek aan Aqualand
De kandidaten moeten samen met hun bezoekers kokers met geld verzamelen en woorden vormen door met letters van de glijbaan af te gaan. Voor elk gevormd woord mogen ze een extra opdracht doen voor geld.
9.3 Log in!
 Vertrouwen
De kandidaten moeten paintballen en onderweg kaartenhuizen bouwen voor geld of pasvragen. Hoe minder vertrouwen een kandidaat heeft, hoe minder tijd hij hiervoor heeft. De kandidaat die het meest vertrouwt wordt heeft echter een andere taak: die kan bij de finish kandidaten afschieten en krijgt dan hun eventuele pasvragen.
9.1 Log in!
Aflevering 6
 Groundhog Day
Twee kandidaten zitten opgesloten in een kamertje met een bom. De rest van de kandidaten moeten proberen ze te bevrijden voordat de bom afgaat en de hele opdracht van voren af aan begint.
9.8 Log in!
 Bananenplantage
De kandidaten zitten in een kooi in een bananenplantage. Twee kandidaten per keer moeten door de plantage rennen om vragen te beantwoorden binnen een bepaalde tijd. De rest kan extra tijd verdienen door bananen in een net te schieten.
8.4 Log in!
 Klifspringen
Een kandidaat draait aan een rad en moet aan een andere kandidaat vertellen wat hij gedraaid heeft (geld, mingeld, of voordelen voor een van de kandidaten). De ander kan hetgeen er gedraaid is verzilveren door van een klif af te springen.
6.7 Log in!
Aflevering 7
 Twee hippies, één geit
Twee kandidaten moeten zoveel mogelijk voorwerpen verzamelen door hippiespreuken te raden, terwijl ze op bed zitten. De voorwerpen die aan het eind nog op het kantelende bed liggen, leveren geld op. De andere twee kandidaten maken ondertussen een wandeling waar ze vragen moeten oplossen met behulp van de lokale fluittaal, en een geit moeten melken.
8.6 Log in!
 Op de tast
De kandidaten moeten geblinddoekt vragen beantwoorden en zoveel mogelijk knoppen indrukken. Als ze hun blinddoek afdoen, worden ze beschoten door boogschutters - maar de overige kandidaten kunnen hun locatie bekend maken door bijlen raak te gooien. De bezoeker van de mol probeert ze ondertussen door hun oortje te verleiden hun blinddoek af te doen voor informatie.
8.8 Log in!
Aflevering 8
 De bom in Paleis 12
De kandidaten moeten een bom ontmantelen. Niet wetende dat wanneer het ze niet lukt deze bom af zal gaan tijdens de live finale.
8 Log in!
 Drummen, tapdansen en ontsnappen
De kandidaten geven een live optreden voor het publiek dat aanwezig is bij de finale. De een gaat drummen, de ander tapdansen en de derde moet ontsnappen uit een dwangbuis. Ze krijgen 5 weken om te oefenen, of 1 week als ze voor pasvragen gaan.
6.8 Log in!