Follow the Money

 

Ook dit seizoen is er natuurlijk weer Follow the Money! De Mol wil zo min mogelijk geld verdien en dus zit er maar één ding op: volg het geld! In het onderstaande overzicht kun je zien wie in welke opdracht geld verdiende en hoeveel.

Wie heeft het minst verdiend?

Bedragen

Uitleg van de bedragen

Tijd inschatten: Bij deze opdracht is door niemand geld verdiend.
Linedance: De dans van Leïla, Lancelot en Matteo leverde €500 op.
Lieselot bevrijden: Lieselot zorgde voor €930 in de pot, maar dit werd alleen verdiend omdat de groep besloot haar te bevrijden. Lieselot heeft daarom de helft van het bedrag gekregen en de andere helft is verdeeld over alle overige kandidaten.
Inboedelwerpen: Er werd deze opdracht niets verdiend.
Traagste chauffeur: De inzet van deze opdracht had niets met geld te maken.
Navy Bootcamp: De bedragen per kandidaat zijn hier berekend op basis van hoeveel zij bijgedragen hebben aan de verdubbelingen. Daarnaast hebben Samya en Lieselot elk de helft van hun verdiende basisbedrag gehad.
Rodeo: Lancelot, Thomas en Toos waren gedrieën verantwoordelijk voor het koppelen en binnenbrengen van Alexander de Grote en Bucephalus. Comfort, Thomas en Toos regelden Amika en Merel. Het paar van €1000 is voor de helft verdeeld over Ruben en Lieselot, die Zorro aan het blauwe hoefijzer koppelden, en voor de andere helft over Lancelot, die Zorro aan Tornado koppelde, en Thomas en Toos, die de hoefijzers binnenbrachten. Zie ook deze post van Femke.
Eieren zoeken: De helft van elk binnengebracht ei is toebedeeld aan degene die het droeg. De andere helft is verdeeld over het team dat ervoor zorgde dat het ei meegenomen mocht worden. Conny en Lancelot hebben beide -€250 gekregen voor het verliezen of stukmaken van hun rode ei.
De rode knop: Lieselot en Toos zorgden samen voor €2000 in de pot.
Ontploffing: Lancelot en Lieselot hadden alle invloed, dus hebben zij elk €2500 gekregen. De rest stond door de uitkomst van de opdracht buitenspel.
Bingo: De bedragen zijn verdeeld op basis van deze post van Marimol. Daarnaast heeft de bingogroep voor het juist plaatsen van de stipjes de helft van het bedrag gekregen.
Terug in de tijd: Per vraag is steeds de helft van het plus- of mingeld aan Comfort toegekend en de andere helft aan de kandidaat over wie de vraag ging.
Etenstijd: Commy en Toos verdienden elk €400 met hun boodschappen.
Stunt- en vliegwerk: De verdiende €1500 is verdeeld over Commy, die de stunts uitlegde bij de betreffende vraag, en de filmkenners, die het juiste antwoord gaven.
Lesgeven: Bij deze opdracht werd geen geld verdiend.
Taxi driver: Iedere kandidaat heeft het geld van zijn/haar spel met de chauffeur toegewezen gekregen.
Speed: Bij deze opdracht werd geen geld verdiend.
De kotspoes: Commy en Toos maakten samen de eerste foto en de kandidaten zorgden alle vier voor de laatste foto.
Duelleren: De €2000 is als volgt verdeeld over de kandidaten. Toos kreeg €500 voor het raken van het geldvlak. €1000 werd verdeeld over Comfort, Lancelot en 2x Ruben voor het duelleren. De overige €500 werd verdeeld over de kandidaten die het spel aan tafel speelden.