Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Escaperoom-boot (9.7)
2. Tunnels (9.5)
3. Mission impossible (9.5)
4. Karaoke massage (9.3)
5. Avatars besturen (9.2)
  1. Vismemory (7.2)
2. Granieten blok (7.4)
3. Varkens wassen/modeshow (7.6)
4. Silent disco (7.9)
5. Survivaltocht (7.9)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Bungeejumpen en jongleren
De kandidaten moeten in duo's naar boven waarbij één van beiden moet bungeejumpen voor geld. Hoeveel geld er wordt verdiend hangt af van hoe lang de kandidaat die zij hebben aangewezen kan jongleren. Wie er moet springen wordt bepaald door wiens balletje het eerste op de grond valt. Als je springt, kun je verschillende letters van een zin lezen op een mat. Als de zin wordt gevonden wordt het bedrag verdubbeld.
8.5 Log in!
 Mol kiezen
In het bijzijn van iedereen krijgen 7 kandidaten op hun schermpje te zien dat zij niet de mol worden en 3 dat zij misschien de mol worden. Daarna worden ze kort ondervraagd door Gilles. Op basis van hun reactie wordt een mol geselecteerd. Lukt het hen om het hoofd koel te houden?
8.4 Log in!
Aflevering 2
 Vietnamees koken
De kandidaten moeten in tweetallen om beurten 8 minuten lang het Vietnamese gerecht "cha ca" maken. Het eerste duo krijgt het één keer voorgedaan en moet het recept dan aan de volgende koks doorgeven. De andere kandidaten moeten ondertussen torens bouwen van balkjes en cilinders om stappen in het recept vrij te spelen.
8.3 Log in!
 Geketende wandeling
De kandidaten worden verdeeld in een sterke en een zwakke groep, die ieder aan elkaar geketend een wandeling moeten afleggen. Hoe sneller de sterke groep erover doet, hoe meer er verdiend kan worden. Ze moeten echter niet te snel zijn, want het geld wordt alleen verdiend als de zwakke groep sneller binnen is. Onderweg kunnen er opdrachten gedaan worden voor extra geld, dat alleen meetelt als de zwakke groep het minstens even goed doet.
8.9 Log in!
Aflevering 3
 Roeibootjes, pinda's pellen en slapen met een dier
Zes kandidaten moeten in duo's een tocht afleggen met roeibootjes. Onderweg kunnen ze voor geld 2 keer 20 minuten lang een roeister inzetten. Wie het eerste terugkomt mag op een bed slapen, de tweede op een matras en de derde op de grond. Op het keerpunt moeten ze een dier kiezen dat ook in de kamer aanwezig gaat zijn, en kunnen ze een zak pinda's mee nemen om onderweg te pellen voor extra geld. Het geld is pas verdiend als ze de hele nacht met het dier in de kamer blijven. Wie een groot dier kiest, krijgt na een uur nog een interessant filmpje te zien...
9 Log in!
 Granieten blok
De drie kandidaten die niet roeien, moeten ondertussen de sleutel voor hun kamer onder een granieten blok vandaan zien te krijgen met de voorwerpen die ze hebben. Als dat niet lukt, slapen ze buiten.
7.4 Log in!
 Vovinam
De drie kandidaten die niet roeiden hebben ondertussen ook de Vietnamese vechtsport Vovinam geleerd. Ze moeten een bal op een paal verdedigen tegen studenten van deze sport - als de bal op de grond valt, is het game-over. De overige kandidaten kunnen kiezen hoeveel geld er wordt verdiend door per ronde te verdubbelen of te cashen.
8.4 Log in!
Aflevering 4
 Verfbom
De kandidaten kunnen ervoor kiezen om de afvaller te redden en 3000 euro te verdienen. Ze hebben 3 pogingen om een code in te vullen om een verfbom bij de afvaller onschadelijk te maken. Na de eerste poging gaat er echter geld uit de pot. Ook weten ze niet dat de afvaller zich eigenlijk in hun midden bevindt.
8.7 Log in!
 Vismemory
Vier kandidaten moeten in duo's op twee verschillende locaties vissen vangen. Ze moeten ervoor zorgen dat op beide locaties dezelfde vissen in dezelfde bak liggen. Hiervoor kunnen ze communiceren per portofoon.
7.2 Log in!
 Silent disco
Vier kandidaten moeten meedansen en zingen in een silent disco. Ze moeten de juiste link tussen twee liedjes vinden, mensen vinden die op hetzelfde liedje dansen, en precies op het moment van de "drop" op een knop duwen.
7.9 Log in!
 Escaperoom-boot
Elisabet en Bruno zitten opgesloten op een boot. Alle kandidaten moeten puzzels oplossen om uiteindelijk een ladder van de boot los te branden en hen te bevrijden. Als ze op dek de scheepshoorn blazen, stopt de tijd.
9.7 Log in!
Aflevering 5
 Survivaltocht
De kandidaten maken een survivaltocht voor het bos. Onderweg komen ze 3 opdrachten tegen waarbij ze kandidaten in kunnen zetten. Als de opdracht lukt wordt het geld verdiend wat op de bandana van de kandidaat is geplakt.
7.9 Log in!
 Het diner
De kandidaten zijn uitgenodigd voor een diner bij vooraanstaande Vietnamezen. De kandidaat die zich het beleefdst gedraagt volgens dames van de etiquetteschool krijgt een voordeel. Ondertussen krijgen ze echter een geheime opdracht om uit te voeren voor geld, en die is iets minder beleefd...
9.1 Log in!
 Bas bevrijden
Omdat Bas de beleefdste kandidaat was tijdens het diner moeten de kandidaten Bas vinden en bevrijden. Bas maakt daarbij kans op een vrijstelling. De overige kandidaten maken kans op 2 pasvragen als ze met 2 tags aan het einde van de route komen. Onderweg komen ze sluipschutters tegen, die hen af kunnen schieten.
9 Log in!
Aflevering 6
 Avatars besturen
De kandidaten moeten in twee teams van drie hun bezoekers besturen in een game. Slechts één van de bezoekers mag op het vliegtuig naar Vietnam stappen. Ze kunnen geld verdienen door de koffer met de juiste vlag bij de juiste bestemming te zoeken. Het snelste team gaat door naar het volgende level. Wie daar als snelste tegen dozen met getallen aanrijdt die samen 15 vormen, wint.
9.2 Log in!
 Brommers - Mozaïek - Instagram
Kaat en Bas moeten stukken mozaïek ontdekken op een muur van 5km lang. Het bouwwerk waar het stuk in zit moeten ze omschrijven aan Joeri en Elisabet, die dit moeten tekenen zodat hun chauffeur hen op de juiste locatie kan brengen. Hier moeten ze Instagram-foto's maken. Axel en Bruno moeten ondertussen brommertjes zo vol mogelijk bouwen met spullen achterop en daarmee een parcours afleggen. Dit bedrag kan nog vermeerderd of verminderd worden door extra voorwerpen. Bij Kaat en Bas komen deze voorwerpen met hun waarde voorbij op brommertjes, dus ook daar zullen ze op moeten letten.
8.7 Log in!
Aflevering 7
 Vietnamees geen kunst
Drie kandidaten krijgen een rondleiding in een kunstgalerie, waar ze 3 vragen in het Vietnamees moeten stellen om geld te verdienen. Door vragen over kunst juist te beantwoorden, kunnen ze de juiste zinnetjes horen die ze correct moeten uitspreken. Ze kunnen nog 1000 euro extra verdienen als ze het schilderij van een bekende Vietnamese kunstenaar kunnen onderscheiden van een schilderij wat in het geheim is geschilderd door de mol.
8.7 Log in!
 Quiz
Twee kandidaten spelen "Dikke Bertha" met Vietnamese schoolkinderen. De kinderen dragen shirtjes met daarop een onderwerp. Steeds als ze een kind vangen moeten ze binnen 2 minuten een quizvraag bedenken over dat onderwerp. De overige 3 kandidaten moeten later de vragen beantwoorden voor geld. De vragen moeten niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk zijn - als alle kandidaten het antwoord weten, wordt er geen geld verdiend.
8 Log in!
 Tunnels
De kandidaten moeten om beurten een ondergrondse tunnel in. Er zijn 5 exits; bij elke exit moet 1 kandidaat naar buiten. Bij elke exit hangt een kaart waarmee ze de volgende kandidaat tot aan de volgende exit kunnen leiden. Tussen elke exit liggen 3 kokers waarvan er eentje geld bevat en de andere 2 een boobytrap. Bij elke exit hangt echter ook een dilemma: 1 van de kokers blijkt ook een pasvraag te bevatten. Gaan ze terug met het risico op een boobytrap en geen geld?
9.5 Log in!
Aflevering 8
 Varkens wassen/modeshow
Axel en Joeri moeten varkentjes wassen waar woorden op staan geschreven. Per varkentje dat ze mogen wassen, moeten ze eerst een spreekwoord juist raden. Met de woorden moeten ze een zolang mogelijke zin maken. Elisabet en Bas moeten ondertussen een ontwerp maken voor een modeshow. Als hun ontwerp het wint van studenten van de modeschool verdienen ze geld, als Axel en Joeri hun ontwerp juist raden verdienen ze ook geld.
7.6 Log in!
 Telefoon met briefing zoeken
De kandidaten kunnen de telefoon zoeken waarmee de mol wordt gebrieft, om te voorkomen dat de mol de briefing voor de volgende opdracht krijgt. Ze hebben elk een ontbijtkarretje met een zender die sneller gaat piepen naarmate ze dichter bij de telefoon komen.
7.9 Log in!
 Zwartepieten
De kandidaten spelen een spelletje zwartepieten. Door twee dezelfde geldbedragen te combineren kunnen ze dat geld verdienen. Er zitten echter ook 3 strafpunten en een vrijstelling in het spel. De strafpunten kunnen ze op dezelfde manier wegspelen als het geld; de persoon die aan het einde de vrijstelling heeft is de eerste finalist.
8.2 Log in!
Aflevering 9
 Karaoke massage
Elisabet en Bas moeten beiden twee liedjes karaoke zingen terwijl Axel een massage krijgt. Maar er zit nog een flinke adder onder het gras: Axel moet halverwege invallen, terwijl hij de muziek niet kan horen. Wel is de zingende kandidaat zichtbaar op een scherm, waardoor deze aan de andere kandidaat kan uitbeelden wat hij zingt en de juiste tekst doorgegeven kan worden aan Axel.
9.3 Log in!
 Mission impossible
De finalisten moeten 3 geldkokers binnen een half uur uit een gebouw krijgen. In elke kamer met een geldkoker moet een ander duo een opdracht uitvoeren om de koker de kamer uit te krijgen. Mislukt de opdracht, of worden ze tussendoor gespot door een drone, ontploft er een bom en kan het geld niet meer verdiend worden.
9.5 Log in!