Funstuff Overzicht

Overzicht

Naast de serieuze pagina's waar we op mollenjacht zijn, hebben we leuke extra's, oftewel de funstuff! Hiermee kan je nog langer met De Mol bezig zijn dan ooit tevoren. Schrijf een column met jouw visie op De Mol of lees die van andere mede-molloten. Test je Molkennis in quizzen en puzzel erop los in De Mol stijl puzzels. Bedenk de leukste onderschriften bij het onderschriftenspel en geniet van de tekeningen van talentvolle molloten.

Heb jij zelf Funstuff en wil je dit graag delen via deze pagina? Neem dan contact op met D*N

Ga naar:
::vergroot:: Onderschriftenspel
::vergroot:: Puzzels
::vergroot:: Tekeningen Vriendlief
::vergroot:: Avatars
::vergroot:: Columns

Onderschriftenspel

Het onderschriftenspel is een spel waarbij er een screenshot uit de aflevering wordt gepost en hierbij de grappigste onderschriften worden bedacht. Nadat de onderschriften zijn verzameld kan er gestemd worden op de genomineerde onderschriften. Het onderschrift met de meeste stemmen wint. Aan het einde van het seizoen kiezen we nog het onderschrift der onderschriften. Deze persoon krijgt ook een plekje in onze Hall of Fame. Het onderschriftenspel is HIER te vinden en wordt dit seizoen geleid door Loezel.


Winnaar 2023:

'GEEF √64!!'

 ::bravo:: Door: Molest ::bravo::

Alle winnende onderschriften vind je HIER

Puzzels

   

Tekeningen Vriendlief

Ook dit seizoen is Vriendlief weer terug met zijn super mooie tekeningen. Vind HIER een overzicht van de tekeningen van dit seizoen


Avatars

Columns