Auteur Topic: [aflevering 5] Opdracht 2 - Blind rijden  (gelezen 6895 keer)

Offline Luc

  • Forumlid
Re: [aflevering 5] Opdracht 2 - Blind rijden
« Reactie #60 Gepost op: 12-04-2020, 16:14:35 »
Je kunt moeilijk berekenen welke snelheid je precies moet halen om in het x3-vak terecht te komen, dat hangt van teveel factoren af (gewicht, vermogen, tegenwind en natuurlijk de bestuurder zelf). Bovendien kunnen Bart en Christian niet zien welke snelheid Salim gereden hebben (hij kon dat niet doorgeven).
Maar het niet in neutrale stand zetten zou een prima molactie van Jolien zijn, temeer omdat ze de duurste wagen had (€600). Alina reed de poort van €500 omver waardoor dat bedrag verloren ging en had mogelijk ook gemold door iets te traag te rijden of iets te vroeg af te remmen.

Offline Molest

  • Forumlid
Re: [aflevering 5] Opdracht 2 - Blind rijden
« Reactie #61 Gepost op: 28-04-2020, 03:57:21 »
Deze proef was voor Bart vanuit de toren de bevestiging dat Alina de mol was, zei hij in de nabeschouwing van CDM. Maar hij kon niet zien hoe hard Salim reed. En die reed flink harder dan 70, wat wij er van zagen.

Zou Bart met een onjuiste aanname (dat Salim precies 70 reed) en onjuiste conclusie (dat Alina dus langzamer reed) op de mol zijn uitgekomen? Alina zal geweten hebben hoe hard je moest rijden om in de x0 uit te komen, en mogelijk was dat precies 70. Hoefde ze alleen maar te doen wat Bart zei. ::tandpastasmiley::

Ook grappig dat Bart Jolien hier niet verdacht, omdat hij haar al een keer in het echt had zien rijden. ::rofl::