Auteur Topic: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...  (gelezen 3865 keer)

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
[terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Gepost op: 23-04-2020, 09:45:07 »
De Mol...



...bood 5400 euro voor de vrijstelling en zei te verwachten dat dat het hoogste bod zou zijn.
...kocht de vrijstelling voor 10.200 euro en verdedigde zich door te zeggen even goed voor Artispunten te willen spelen.
...bood slechts 400 euro voor de vrijstelling en zei een goed hart te hebben.



...vloog met de een-na-hoogste snelheid uit de bocht met de Aquaspeed Extreme en luidde de klok voor 4000 euro.
...gaf in zijn kayak het ene na het andere goede antwoord dat niet werd gezien en roeide de armen uit zijn lijf om uiteindelijk een klein applausje te oogsten.
...bleef met de laagste snelheid door de bocht op de Aquaspeed Extreme zitten en ondersteunde Alina om de klok te luiden.
« Laatst bewerkt op: 23-04-2020, 10:23:24 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #1 Gepost op: 23-04-2020, 09:45:13 »


...toonde ten overstaan van de groep geen interesse om de doos van Pandora te openen.
...zei dat de naam van de Mol een ticket naar de finale is en dat hij gewoon in zijn bed ging liggen.
...bewaakte samen met Laure de doos van Pandora en verzweeg dit/loog hierover tegen de groep.



...stelde voor drie personen bij Griekse goden te zetten, stemde in met Bruno's keuze om Jolien en Dorien tegenover de reus te zetten en koos er alle keren voor om met het verdiende geld te gokken met de dobbelstenen.
...durfde het aan om met een watermeloen op zijn hoofd voor de boogschutter te gaan staan waardoor de inzet van de opdracht met 500 euro verhoogd werd (wat door Alina met dobbelen verdubbeld werd).
...verloor samen met Dorien het armworstelen tegen de reus.



...koos samen met Laure de verkeerde bruidstaart waardoor ze geen 1000 euro verdienden.
...koos samen met Dorien de juiste hond uit die uiteindelijk een truffel vond die ze op tijd bij de kok brachten waarmee ze 1000 euro verdienden.
...plaatste zich na Salim in "team special act", danste aan de zijkant van de rij vrouwen en werd eruit gepikt waardoor ze geen 500 euro verdiende.

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #2 Gepost op: 23-04-2020, 09:45:20 »


...bouwde samen met Jolien een toren van stenen ter waarde van 500 euro met een nadeel voor het andere team erin maar riep te laat stop.
...schoot een kruik met het bedrag van 100 euro kapot terwijl hij op de kruik met het nadeel mikte en raakte vervolgens met een voltreffer de kruik met het nadeel waardoor er 1900 euro bleef liggen.
...bouwde samen met Alina een toren van stenen ter waarde van 500 euro met een nadeel voor het andere team erin maar riep te laat stop en spoorde haar teamgenoten aan om de andere raft in proberen te halen.



...twijfelde terecht over de foutieve plaatsing van de zandloper en de bril op de tijdlijn maar drukte niet door.
...prutste met de graafmachine, vergat waar hij gegraven had en niets vond en zei af te willen kloppen terwijl niet alle objecten goed lagen waardoor er geen 1500 euro verdiend werd.
...leek ondanks haar studie geschiedenis geen voorwerp met zekerheid op de tijdlijn te kunnen leggen, wilde de zandloper laten staan terwijl Alina terecht aan de verkeerde plaatsing ervan twijfelde en ging direct mee met Bart die af wilde kloppen.



...twijfelde of het fetabeeld van Laure dat van haarzelf was maar herkende daarna haar juiste beeld aan haar vlecht en was zeker over het beeld van Bart.
...herkende het fetabeeld van Christian en dat van Dorien.
...herkende het fetabeeld van Els en dat van Laure en wees het fetabeeld van Bart als dat van Salim aan.



...ging met het hoogste aantal hartslagen (1500) het bos in, gaf Echidna door en werd aan het eind van de lijn op het moment dat ze het bordje pakte uitgeschakeld door de Minotaurus.
...jaagde Salim op, wilde een opgefokte Jolien als tweede het bos insturen, bracht doodkalm voor 1000 euro het bordje Kerberos binnen zonder de Minotaurus te doen ontwaken en had in zijn tweede beurt meer moeite om kalm te blijven en werd uitgeschakeld door de Minotaurus.
...raakte geďrriteerd over de gang van zaken waardoor ze minstens haar eigen hartslag verhoogde, gaf Kerberos door en volgde niet Barts advies om zich met het puzzelstuk te laten pakken maar keerde nog voor het puzzelstuk en zonder de Minotaurus gezien te hebben terug.
« Laatst bewerkt op: 21-02-2021, 10:54:13 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #3 Gepost op: 23-04-2020, 09:45:27 »


...maakte van de balalaika een Grieks instrument, sprong touwtje tegen Laure aan en gokte de laatste vraag goed waardoor ze nog tijd kon verspillen aan Vlaamse meezingers.
...sloeg vastgebonden met Salim de winnende slag in hole 3.
...sloeg met de golfclub aan haar helm bevestigd de winnende slag in hole 1.



...vond dankzij Christian de telefoon waarmee ze de eters konden bellen en leek niet overdreven hard te sporten.
...at zoveel mogelijk, merkte de kappertjes in het drankje niet op, noemde de tomaat in het dessert te obvious en merkte de overgaande telefoon niet op.
...zorgde dat de telefoon voldoende opgeladen bleef en zweepte de anderen op flink door te sporten.



...sloot geen deal met de ondervragers en hield zich aan de afspraak om te liegen over wie er niet gesprongen heeft.
...sloot een deal met ondervragers Dorien en Salim die hen elk vier en hem twee pasvragen opleverde en herinnerde eraan dat De Mol geen Vlaanderen Vakantieland is.
...sloot geen deal met de ondervragers en vroeg zich hardop af hoe vaak Bart nog van plan is om zoiets als het kopen van een vrijstelling en een deal sluiten voor pasvragen te flikken.
« Laatst bewerkt op: 23-04-2020, 11:46:15 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #4 Gepost op: 23-04-2020, 09:45:33 »


...vond als verkenner de eerste verdieping van het winkelcentrum en het dakterras met uitzicht op de wijnbar goede plekken voor de fotografen en snapte niks van Barts beslissingen en acties.
...besloot naast Willy Sommers op het terras van de wijnbar te gaan zitten, slaagde er niet in een goede foto van de BV te maken wanneer hij in de auto stapte en zette een boomtak op de foto.
...nam terwijl er al goede foto's genomen waren risico door over de kade te lopen en spoorde Salim aan ook wat meer risico te nemen bij het maken van meer foto's.



...raakte een "tikske!, tikske!" gefrustreerd van de tegengestelde aanwijzingen die ze van haar moeder vanuit de auto en van Christian vanuit de toren kreeg waardoor ze met overtuiging de poort van 500 euro aan diggelen reed.
...stuurde Jolien naar rechts in plaats van links waardoor ze koffers zou raken en het bedrag zou verspelen als haar vriend niet zou hebben ingegrepen en overtuigde Christian om voor de lastige X3 te gaan.
...schakelde verkeerd en belandde in de eerste X0 waardoor 600 euro niet ver(drie)dubbeld werd maar in rook opging.



...hield zich op de achtergrond bij de speciale eliminatie en reageerde wat beduusd toen besloten werd om haar pijl als laatste af te vuren.
...leek bij de discussies en beslissingen rondom de specialie eliminatie wat minder aanwezig te zijn dan normaal.
...nam veel initiatief bij de speciale eliminatie en verdedigde zich fel en met het gevolg dat niet haar pijl maar die van Alina werd afgeschoten.
« Laatst bewerkt op: 23-04-2020, 11:53:42 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #5 Gepost op: 23-04-2020, 09:45:39 »


...wilde met een vers geblesseerde enkel graag het beslissende hardloopnummer doen en gooide de discus niet ver genoeg.
...struikelde bij het hardlopen en werd ondanks zijn vijf meter voorsprong ingehaald door de voor zijn leeftijd nog verdacht kwieke Anibal Smelt.
...verdiende met het verspringen (met joker) vijf meter voorsprong voor Bart en herkende Salim als eerste.



...moest na de ene na de andere stelling drinken en sirtaki-de als laatste met de meeste ouzo op "helemaal choco" maar zonder problemen de smalste balk over voor 750 euro.
...meldde zich aan als bob en schotelde de anderen met duivels genoegen lastige stellingen voor.
...snakte naar een ouzo of twee en ging als derde zonder problemen de sirtakibalk over voor 400 euro.



...raakte tot in de een-na-laatste kamer met het ijsblok waar ze verslagen werd door Jolien en troefde in de laatste kamer onder haar habijt op haar beurt gewiekst Jolien af.
...viel al in de eerste kamer af en had zo ruim de tijd om zijn doortrapte onderhandelingstactiek nog eens door te nemen.
...ging vlot door de verschillende kamers heen, speelde een toneelstukje met Gilles dat uitdraaide op bankroet en gaf zichzelf als "vuile Mol" een mooi compliment.
« Laatst bewerkt op: 23-04-2020, 11:56:58 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #6 Gepost op: 23-04-2020, 09:45:46 »


...wist zelfs het gestolen kostbare stokbrood bij de boevenbaas te brengen maar kon niet voorkomen dat haar handlanger gepakt werd en werd ondanks dat ze een tijdje onbeschermd was niet geraakt door een pijl.
...opende met Jolien de brief waardoor er 40 in plaats van 20 pijlen afgevuurd werden, stelde voor Alina's 2000 euro op te geven en alleen Christian te beschermen maar wist dit niet succesvol te doen.
...ging na wat tegensputteren akkoord met het openen van de brief, kreeg bij het rennen een paniekaanval maar zette door en slaagde er met Bart niet in om Christian te beschermen.



...antwoordde Jolien dat ze denkt op de Mol te zitten omdat ze in de test niet meer gespreid heeft.
...antwoordde Jolien dat het tof zou zijn als de Mol al direct 10.200 euro uit de pot zou halen.
...pakte en at het gebakje met de knoflook waardoor zij de ondervrager werd in de babbelbox.



...pakte als derde een koffer met geld waardoor er uiteindelijk geen geld verdiend werd terwijl een logischere keuze een kans op een tweede gepakte vrijstelling en dus geld in de pot betekende.
...loog, sprak de waarheid, had geen zin in het rekenraadsel en pakte als eerste een koffer met 1500 euro erin die niet verdiend zouden worden.
...bekeek als eerste een koffer met een vrijstelling en wist door consequent te liegen de koffer en de vrijstelling uiteindeliijk te bemachtigen.



Wie is ... de Mol?
« Laatst bewerkt op: 23-04-2020, 10:32:39 door Heinz »

Offline Theoreticus

  • Forumlid
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #7 Gepost op: 23-04-2020, 10:08:29 »
Top Heinz! ::bravo::

Nu je ze zo alledrie op een rijtje ziet lijkt het mij wel duidelijk dat de mol in ieder geval een man is dit jaar :P
De eerste groep had dipsaus klaar. Dipsaus is klaar. Het kán niet makkelijker zijn.

Offline Joost2

  • winnaar pool pelgrimscode 2013
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #8 Gepost op: 23-04-2020, 10:15:51 »
De Mol:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)



Ik zie zeker molacties bij beide dames maar Bart speelt het spel sluw. Kandidaat of mol: tussen alledrie steekt hij er voor mij tussenuit.
Petra, Sigrid, John, Astrid, Lottie, Fré/Peggy, Dick, Dunya, Viv, Arjen, Anna, Hade, Janine/Carolien, Sophie, Chris, Ellie, Sigrid, Jan, Sarah, Nathan

Offline Vermoljoen

  • Aanspreekpunt De Mol, Winnaar WIDM-pool 2021
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #9 Gepost op: 23-04-2020, 10:44:14 »
Alweer heel knap gedaan, Heinz!
Kwartfinalist Mol Online 2020 | Halve finalist Discord Mol Online 2020 | Halve finalist Mol Online All Stars 2021 ::hypocriet::

Offline Joost2

  • winnaar pool pelgrimscode 2013
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #10 Gepost op: 23-04-2020, 10:55:08 »
Verder inderdaad complimenten voor de screenshots en mooie omschrijvingen per kandidaat ::ok::
Petra, Sigrid, John, Astrid, Lottie, Fré/Peggy, Dick, Dunya, Viv, Arjen, Anna, Hade, Janine/Carolien, Sophie, Chris, Ellie, Sigrid, Jan, Sarah, Nathan

Offline AnnabelN

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #11 Gepost op: 23-04-2020, 14:30:39 »
Heel mooi overzicht!

Voor mij is Bart het juist 'zeker' niet, maar wie van de twee vrouwen?! Ik hoop op Alina, maar ze lijkt me zo oprecht steeds (ook hoe ze echt lijkt te balen in de treinopdracht). Dus rationeel denk ik dat Jolien het is.

Offline JaccoS

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • 🌴🌴🌴
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #12 Gepost op: 23-04-2020, 15:08:22 »
Prachtig overzicht  ::ok:: ::confettie::

En dit bevestigd weer mijn mol:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Online Lonneke*L

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #13 Gepost op: 23-04-2020, 15:21:01 »
Bedankt Heinz,  mooi overzicht. Wat een mooie finale wordt het zondag!

Online Luc

  • Forumlid
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #14 Gepost op: 23-04-2020, 18:50:04 »
Schitterend overzicht van Heinz!  ::bravo::

Mijn molpunten:

1.1. Vrijstelling: Bart (uiteraard, hij biedt het meeste).
1.2. Groepsfoto: gelijk (opdracht slaagt).
1.3. Klok Luiden: Alina, valt van de aqua speed en wil de klok luiden als nog niet iedereen op het eiland is.
2.1. Doos van Pandora: gelijk (geen van de drie wil in de doos kijken).
2.2. Vradeto trappen: Alina omdat ze vaak de verkeerde keuzes maakt. Jolien heeft enkel invloed op het armworstelen en Bart heeft op geen van de mislukte deelopdrachten invloed.
2.3. De Trouw: Alina: verliest €1000 tegenover €500 voor Jolien, Bart bracht €1000 in de pot.
3.1. Raft race: gelijk, alle 3 willen het nadeel voor het andere team.
3.2. Graven: Jolien en Bart, vanwege het feit dat zij niet alle voorwerpen juist weten te zetten en willen afkloppen hoewel niet alles juist staat.
3.2. Feta beelden: Jolien wijst een fout beeld aan.
3.3. De Minotaurus: Jolien omdat ze de anderen opjaagt waardoor hun hartslag hoger wordt.
4.1. Syntagma Plein: Alina (Bart en Jolien halen het maximum binnen en zijn ruim op tijd).
4.2. Calorieën race: Bart omdat hij veel eet en niet alle foute gerechten weet aan te duiden (wat Alina en Jolien doen is niet duidelijk).
4.3. Parachute Ondervraging: Alina en Jolien: beiden houden het bij hun leugen en wilden volksvertegenwoordiger worden waardoor ze in die sleutelpositie konden staan.
5.1. Paparazzi: Alina, betere molpositie (kan geen partner spotten) en maakt Bart verdacht.
5.2. Blind rijden: Alina: rijdt de poort van €500 omver en komt in de x0-zone terecht (maar haar actie lijkt subtieler dan die van Jolien).
5.3. Vuurwerk: Alina, tenslotte is haar vuurpijl afgeschoten (wat de mol graag wil).
6.1. Vijfkamp: Alina en Bart, beiden willen lopen (hoewel Salim zeker zou winnen).
6.2. Ouzo: Jolien (brengt het minste binnen, het aandeel van Bart is moeilijk te bepalen).
6.3. Diner met de Mol: Jolien (met afstand beste molpositie, speelde alles kwijt).
7.1. Boodschap: Alina omdat zij (itt. Bart en Jolien) op beide opdrachten invloed heeft en het is niet ondenkbaar dat ze Christian heeft verklikt.
7.2. Geurige Ondervraging: gelijk (geen geld te verdienen)
7.3. Koffertjes: Alina neemt een compleet onlogische beslissing met de blauwe koffer te pakken. De handelingen van Bart en Jolien zijn wel logisch in kandidaatperspectief.

Alina: 11
Bart: 4
Jolien: 6
« Laatst bewerkt op: 25-04-2020, 10:08:25 door Luc »

Offline Bzada

  • Forumlid
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #15 Gepost op: 23-04-2020, 19:14:30 »
1.1: -, vind geen van de 3 echt verdacht hier.
1.2 Bart, 10 000 euro uit de pot, duh.
1.3: Alina, valt uit de boot en probeert de klok vroegtijd te luiden.
2.1: Bart, gooit olie op het vuur door de zeggen dat het een garantie van de finale is.
2.2: Alina, heeft een aandeel in enkele ongelukkige keuzes en neemt risico met dobbelen.
2.3: Alina, -1000> - 500.
3.1: Bart, zorgt ervoor dat 1900 euro uit de pot blijft.
3.2: Bart en Jolien, zijn hier allebei erg verdacht.
3.3: Jolien, noemt een verkeerd fetabeeld.
3.4: Jolien, jaagt de groep op en verdient geen geld.
4.1: Alina, enigste die hier een beetje verdacht is.
4.2: Bart, bestelt het hele menu, eet veel en herkent nauwelijks foute gerechten.
4.3: Bart, zorgt voor een grillige groepsfeer met zijn actie.
5.1: Alina en Bart, hun hele poging was een grote mislukking.
5.2: Jolien, haalt 600 euro uit de pot.
5.3: Jolien, lichte voorkeur in plaats van Bart door haar iets gespeelde uitlatingen.
6.1: Alina en Bart, Alina wil de sleutelpositie ondanks blessure, Bart pakt hem af en zorgt dat er geen geld in de pot komt.
6.2: Niemand.
6.3: Jolien, lijkt voorkennis te hebben.
7.1: Bart, opent de brief en heeft een riskante aanpak die door Jolien net op tijd gecorrigeerd word.
7.2: -, geen geld dus denk dat de mol hier gewoon een beetje lol heeft gehad.
7.3: -, alle 3 hebben een aanpak die prima voor Mol uitleged zou kunnen worden.

Stand:
Alina: 6
Bart: 8
Jolien: 6

Ik dacht het de bedoeling was dat overzichten zoals deze zouden helpen? Nu heb ik alleen maar meer twijfels...

Offline Molest

  • Forumlid
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #16 Gepost op: 24-04-2020, 05:11:19 »
Mooi overzicht, Heinz! ::bravo::

1.1. Vrijstelling: Alina en Bart (Alina veilig in het midden, maar het hoogste bedrag bieden zal voor veel kandidaten een reden zijn in Bart niet de mol te zien)
1.2. Groepsfoto: Jolien (klokkenraadsel opgelost)
1.3. Klok Luiden: Alina en Bart (Alina valt van de band maar luidt de bel, Bart alleen maar goede antwoorden die niet gezien worden en vreemd montagewerk, valt op het laatst nog uit de kano. Komt desondanks op tijd aan met alle kandidaten. Beiden doen hoe dan ook hier meer opvallende dingen dan Jolien)
2.1. Doos van Pandora: Bart (opent de discussie, zegt zelf de doos niet te willen openen, maar prikkelt wel de anderen. Gilles geeft nog eens aan in de groep dat Bart geen interesse had)
2.2. Trappen van Vradeto: Bart (Alina alleen mols bij het willen dobbelen voor 8 of hoger. Bart wil twee tenten mee en stelt de luchtmatrassen voor die door Jolien worden afgeslagen. Zelf een tent dragen en Salim ook een tent betekent meer gewicht voor de anderen, is voortdurend op kop, gaat voor €500 met een meloen op zijn hoofd staan, het bedrag telt uiteindelijk niet mee)
2.3. De Trouw: Alina (verliest €1000 bij de taart, meer dan de €500 van Jolien bij de dans, Bart deed het goed bij de truffels al voerde hij een kruimeltje aan de hond en liet die de doek snuiven, had ook nog een licht protest bij de groepsverdeling voor het dessert).
3.1. Raft race: Alina en Jolien (kiezen voor het zwaarste nadeel, die bij het stenen stapelen. Bart laat veel geld liggen maar het nadeel dat de katapult oplevert is niet zo zwaar)
3.2a Graven: Jolien en Bart (Bart heeft zeer waarschijnlijk de katapult verplaatst en beschuldigt Laure ten onrechte van plaatsing van de bril. Bart had de bril ook gevonden. Durft af te kloppen op het resultaat, waar Jolien vervolgens makkelijk in meegaat)
3.2b Feta: Jolien (wijst het beeld van Bart aan als dat van Salim, Alina wijst zichzelf aan. Bart doet de makkelijke karikaturen en betwijfelt alleen het laatste beeld)
3.3. De Minotaurus: – (Jolien en Bart zijn anderen aan het opjagen, en aanwezig bij besluiten. Jolien keert te vroeg terug. Bart doet eerst een goede ronde met lage hartslag, kan zo een extra ronde claimen op voorstel van Jolien, heeft daarna onverklaarbaar een hogere hartslag en gaat af. Maar Alina ging ook af met veel hartslagen en een hogere hartslag dan ze zei altijd te hebben.)
4.1. Syntagma Plein: Alina (de andere twee doen het goed bij het golfen en zijn ruim op tijd binnen)
4.2. Calorieën race: Jolien en Bart (Jolien benut het apparaat niet optimaal door de hendels niet te gebruiken. Bart eet zich ongans, en hoort de telefoon niet meteen)
4.3. Parachute-ondervraging: Bart (zaait verdeeldheid door in te gaan op de onderhandelingen, dit past ook bij de ophef die het dagboek van de mol aankondigt)
5.1. Paparazzi: – (Bart neemt een slechte foto maar gaat bij Willy Sommers zitten met het risico dat de vriendin van Salim wordt herkend, Alina wil daar meteen weg. Jolien verdient €1000, maar dat kan bijna niet mis en ze neemt onnodig risico)
5.2. Blind rijden: Alina en Jolien (Maken beiden fouten, en vanuit de verkeerstoren viel moeilijk onopvallend te mollen. Daarvandaan kon Bart zich wel evt. mooi onverdacht maken t.o. zijn 2 kandidaten en Christian)
5.3. Vuurwerk: Alina (houdt zich het meest op de vlakte, verzet zich niet als haar pijl wordt omgegooid)
6.1. Vijfkamp: – (Alina verdacht met haar verstuikte voet willen hardlopen, maar als molactie wel een beetje doorzichtig. Jolien lijkt de joker eerst bij het discus- of speerwerpen te willen inzetten, waar Christian op stond. En mol Bart als tegenstander van Salim maakt dat er niet per ongeluk handen geschud worden als hij naar zijn plek loopt).
6.2. Ouzo: Bart (de auto was de plaats waar het beste gemold kon worden door strategische keuze van de vragen, en dat lijkt Bart ook te doen. Wordt wel bij een paar vragen daarin gedwarsboomd).
6.3. Diner met de Mol: Jolien (Lastige opdracht voor de mol, maar toch wordt de bankroet gepakt. Bart ging wel als eerste af, en de kamer waarin de opdracht wordt gespeeld is pal naast kamer 1. Alina zou de sleutel uit het ijsblok met opzet niet kunnen hebben gepakt).
7.1 Boodschap: Bart (Stuurt onderweg aan op het openen van de boodschap, bepaalt de tactiek, neemt achtereenvolgens Christian en Alina in bescherming met zijn schild, en Christian wordt geraakt van zijn kant)
7.2 Geurige ondervraging: –
7.3 Koffertjes: Alina en Bart (Alina maakt een vreemde keuze voor €500 en geeft daarvoor een vreemde verklaring, Bart staat bij het voor de mol meest gunstige kistje, ziet niet hoe het raadsel moet worden opgelost waarop hij zelf een tip wil bedenken, en maakt voor het toch opengaat nog een rekenfout. Jolien lijkt onmols door als eerste te gaan en de grijze koffer met vrijstelling te pakken)

Alina: 8
Bart: 10
Jolien: 7
« Laatst bewerkt op: 24-04-2020, 06:40:38 door Newbie2 »

Offline klakske

  • Forumlid
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #17 Gepost op: 24-04-2020, 07:52:45 »
Mooi overzicht.
Grappig dat Bart bij de doos van Pandora verklaart naar zijn bed te gaan, maw ik duik in mijn koffer en ga net als het kaartje met de naam van de mol liggen wachten tot iemand de Pandora koffer opent::rofl::

Offline Poekie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #18 Gepost op: 25-04-2020, 09:14:53 »
Geweldig Heinz  ::ok::.

En natuurlijk bevestigt dit overzicht weer eens dat de mol niet voor artispunten speelt...
« Laatst bewerkt op: 25-04-2020, 09:54:28 door Poekie »

Offline Theoreticus

  • Forumlid
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #19 Gepost op: 25-04-2020, 10:41:21 »
Nog even mijn molpunten op een rijtje gezet. Per opdracht wel of niet een molpunt:

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

1. Bart: 14 punten
2. Alina: 8 punten
3. Jolien: 5 punten

Ongeveer in die verhouding verdenk ik ze ook. Bart mijn hoofdverdachte, Alina niet helemaal uit te sluiten, Jolien meh.
« Laatst bewerkt op: 25-04-2020, 10:44:42 door Theoreticus »
De eerste groep had dipsaus klaar. Dipsaus is klaar. Het kán niet makkelijker zijn.