Auteur Topic: Hoe dit forum te gebruiken  (gelezen 957 keer)

Online D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Forum Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Hoe dit forum te gebruiken
« Gepost op: 17-02-2022, 12:38:28 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft WieIsDeMol.Com een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze 'De Mol' zaken.
Een groot aantal bezoekers is vooral geïnteresseerd in discussies over 'De Mol'. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van het tiende seizoen van De Mol, dat vanaf ?? zal worden uitgezonden op de Vlaamse zender Play4. Fora van oudere series vind je in het archief, onderaan de forum index pagina. Het Huiskamerforum heeft veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.

Verzin logische titels.
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'Hint in het introfilmpje' is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kandidatentopics. Ook krijgt iedere aflevering een eigen topic waarin alles van die aflevering besproken kan worden.

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frustrerend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties. Ook reacties als enkel "+1" vallen hieronder.
Plaats ook geen berichten die alleen maar uit een linkje bestaan.

Twee of meer berichten achter elkaar.
Het plaatsen van 2 of meer berichten achter elkaar is niet toegestaan. Je kunt heel eenvoudig je eerste bericht aanpassen met de veranderknop rechts bovenaan dit bericht en vervolgens opslaan. Uitzonderingen hierop zijn: als je bericht te lang is of als er een dag of langer tussen je berichten zit.

Respecteer iedereen.
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.


--------------------

WieIsDeMol.Com

WieIsDeMol.Com is sinds 2000 fansite van het programma 'Wie is de Mol?'. Onder het motto 'voor fans, door fans' brengt deze site de meest recente en complete informatie over de serie en alles wat zich rond de serie afspeelt.

Ontmoet op dit forum mede-fans en laat weten wat je van het programma en de kandidaten vindt.
« Laatst bewerkt op: 17-02-2022, 15:35:25 door D*N »
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Online D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Forum Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Lees dit eerst, voordat je hier berichten plaatst!
« Reactie #1 Gepost op: 17-02-2022, 12:38:55 »
Vergelijking Wie is de Mol Nederland:
Hoewel het verleidelijk is om twee programma's met dezelfde achtergrond te vergelijken is dat toch niet waar dit forum voor is gemaakt.
Het origineel is Vlaams, Nederland is ermee verder gegaan en het programma heeft zich op een eigen manier ontwikkeld. Voor sommigen veel beter, voor sommigen een slap aftreksel. Die mening gunnen we iedereen, maar laten we er voor waken om het Nederlandse Wie Is De Mol te vergelijken met het Vlaamse De Mol. Het draagt zeker niet bij tot het vinden van de Vlaamse Mol. En daar is dit forum voor.
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human