Auteur Topic: [Funstuff] YouTube-filmpjes, vlogs en podcasts door fans  (gelezen 359 keer)

Offline Vermoljoen

  • Aanspreekpunt De Mol, Winnaar WIDM-pool 2021
  • Forum Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
[Funstuff] YouTube-filmpjes, vlogs en podcasts door fans
« Gepost op: 6-03-2024, 17:59:32 »
Inmiddels zijn er steeds meer mensen die hun zoektocht naar de Mol online bespreken. Heb jij een eigen video, podcast over De Mol, compilatie over de meest hilarische dingen in de aflevering of iets gelijkaardigs? Dan mag je dat in dit topic plaatsen!

TIP: Als je onze YouTube-tags gebruikt, komt het filmpje meteen tevoorschijn zonder je moet doorklikken naar YouTube.
Voorbeeld: Bij deze YouTube-link (https://www.youtube.com/watch?v=CXPfv4KmiKo) zet je alles achter de =  tussen de tags. Dat ziet er zo uit:



Op die manier komt het filmpje dus direct op onze site te staan.

Succes en veel plezier!
Kwartfinalist Mol Online 2020 | Halve finalist Discord Mol Online 2020 | Halve finalist Mol Online All Stars 2021 ::hypocriet::

Online Pjotr1992

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Funstuff] YouTube-filmpjes, vlogs en podcasts door fans
« Reactie #1 Gepost op: 25-04-2024, 12:17:12 »
Trust Nobody aflevering 5A:

Zoals een eeuwenoude Italiaanse traditie het voorschrijft, kwamen de mama’s op Sicilië op bezoek om spaghetti bolognese te maken voor hun kinderen. Met spek. Zonder wortel. Met champignons. En extra gehakt. Het mocht allemaal niet baten want het herkennen van de signature dishes ging niet best.

Dat was wel een beetje het thema in deze aflevering waarin nul euro werd verdiend. Ook bij de molkwelling en aardbevingbestendige blokkentorens bouwen werd er niets opgehaald. Is daar lekker gemold? En zo ja, door wie dan? Wat zijn de verschillende opties per positie en hebben we die voorbij zien komen? We proberen er weer chocola van te maken met onze gedegen analyses afgewisseld met oeverloos gezever. En dan heeft Elger de helft daarvan er nog uitgeknipt hè?

https://trustnobody.nl/aflevering-5a-kwellingsvertraging-moederverwisseling-tongzoenleeftijd/

Deel B:

Nu de verdubbelaars met de afvaller naar huis gegaan zijn, is het tijd om de voorlopige balans op te maken. Wat vinden we eigenlijk van deze nieuwe “troef”? Leuk idee? Goed uitgepakt? Interessant? Ook analyseren we het gesprek dat Gilles met de mol voerde en dat de basis vormde van de molkwelling. Kunnen we daar nog iets uithalen?

En het is tijd voor het eerste punt van kritiek op dit seizoen van De Mol: er zijn veel te veel alles-of-niets-opdrachten. In deze aflevering maar liefst drie en dat waren er volgens ons toch minstens twee te veel. Of zou dit een reden hebben? Al deze vragen (en de vraag waarom we het ineens weer minutenlang over Matteo Simoni hebben) proberen we te beantwoorden in deel B van deze week. Buon appetito!

https://trustnobody.nl/aflevering-5b-briefinganalyse-verdubbelaaruitwerking-spaghettisnijder/
« Laatst bewerkt op: 26-04-2024, 20:17:55 door Pjotr1992 »