Auteur Topic: [Aflevering 5] Opdracht 1 - Griekse kwellingen  (gelezen 4760 keer)

Offline yfpyfke

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [Aflevering 5] Opdracht 1 - Griekse kwellingen
« Reactie #100 Gepost op: 29-04-2024, 19:41:49 »
Charlotte was sturend aanwezig bij de verdeling van de opdrachten Sisyfus en Danaïden. Met iets krachtigs en uithoudingsvermogen te benoemen. Niet dat zij per se bij een bepaalde opdracht wilde, het is eerder dat Bernard terecht komt bij de Sisyphus opdracht. Bernard zou misschien de zuilen van Hercules nog hebben over kunnen nemen.
Bij de Danaïden kun je helemaal aan het begin zien dat je vanaf daar al redelijk zicht hebt op de tempel. In beeld zie je de zuilen niet, maar ze waren mogelijk wel zichtbaar vanaf die afstand en de zuilenproef was vanaf de Danaïden aan de voorkant van de tempel.
Michaël zal beseft hebben dat als Bernard niet als eerste team aan zou komen, het geen zin meer ging hebben om vol te houden en beter de verdenkingen op zichzelf kon laden. Onderweg heeft Charlotte dan bij de molkwellingen goed haar best kunnen doen en Lynn voor de gek gehouden, kijk ons eens goed bezig zijn, wetende dat Bernard vanaf Sisyphus nooit op tijd ging komen om Michaël af te lossen.

Als Bernard niet de mol is en Stephanie ook niet, dan hadden ze zomaar wel op tijd binnen kunnen zijn. Het was dat ze 6 (?) foute antwoorden gaven dat het zo lang duurde. Dat Charlotte sturend is in Michael naar het einde te sturen lijkt mij ook logisch. Het zou pas echt mols geweest zijn als het haar gelukt was om Lynn en haarzelf naar het einde te sturen.