Auteur Topic: [Aflevering 1] Opdracht 3 - De verdubbelaars  (gelezen 5984 keer)

Offline Vonne1968

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [Aflevering 1] Opdracht 3 - De verdubbelaars
« Reactie #120 Gepost op: 9-05-2024, 18:57:37 »
Klopt. Maar ze doen alle drie dus onmolse dingen.

Offline Mollenjager-DT

  • Forumlid
Re: [Aflevering 1] Opdracht 3 - De verdubbelaars
« Reactie #121 Gepost op: 9-05-2024, 19:03:09 »
Klopt. Maar ze doen alle drie dus onmolse dingen.
Akkoord, maar vind wat Bernard en vooral Michaël doen dan toch zwaarder doorwegen dan wat Senne doet. Senne wijst niet specifiek naar Stéphanie, wel naar haar 'hoek', waar ook Coco zit, en hij was zelf al wat verdacht door de vraag van Gillian, dus dan andere mensen proberen aanwijzen, kan je net verdachter maken. Michaël daarentegen wijst Stéphanie aan met een heel duidelijk bewijs dat ze aan het liegen is, waardoor er effectief €2000 verdiend wordt. Het was zelfs een actie waardoor ik hem onder meer na de 2de aflevering eigenlijk al had afgeschreven, maar daar later toch op moest terugkomen door zijn vele opvallende molacties.

Offline mocemole

  • winnaar De Mol pool 2024
  • Forumlid
Re: [Aflevering 1] Opdracht 3 - De verdubbelaars
« Reactie #122 Gepost op: 9-05-2024, 19:44:28 »
Wat ik me ineens af vroeg vandaag. Wist de mol dat het bij het vraagteken om verdubbelaars ging of zou dit voor hem ook een verrassing zijn geweest.

Maar blijft een gekke opdracht. Senne die aangeeft dat hij denkt dat de vrijstelling in de hoek Coco/Stephanie zit. Michaël die Stephanie ontmaskert. Bernard (die ook aangaf op 37 seconden te hebben gedrukt) blijft dan stil.

Goeie vraag eigenlijk. Het zou ook kunnen dat de mol die in de windgong heeft weggenomen nadat Gilles de ware toedracht vertelde.

Ze zijn daar alle 3 mols en onmols.
In de eerste ronde vielen 2 kandidaten af. Bernard stuurt wel meteen naar Karolien, maar kan een tweede ook nog verdacht maken;
Senne stuurt naar Charlotte, die samen met Karolien wordt weggestuurd. Daarna wijst hij naar het duo Coco/Stephanie.
Michaël valt dan meteen Stephanie aan, die door de mand valt, maar het bedrag is al gehalveerd.
Waarschijnlijk voldoende voor de mol op dat moment.

Offline vloeistof

  • Forumlid
Re: [Aflevering 1] Opdracht 3 - De verdubbelaars
« Reactie #123 Gepost op: Gisteren om 19:48:28 »
Ik denk dat Senne mogelijk is ingeseind wie het snelst hebben gedrukt door de ligging van en het aantal boeken op de tafel.



Bernard zit twee plekken van Gilles vandaan, mogelijk liggen er daarom twee boeken voor hem op tafel. Daaronder liggen drie boeken, Karolien zit drie plekken van Bernard vandaan. Aan de andere kant van Gilles zit Stéphanie twee plekken van hem vandaan en voor haar liggen twee boeken.

Ik had deze theorie al na de eerste aflevering bedacht, maar ik kreeg hem niet rond omdat met dit patroon de twee boeken op de tafel rechtsonder naar Senne verwezen en hij niet als snelste gedrukt had. Nu blijkt dat hij de mol was denk ik dat dit mogelijk wel de manier van briefen was en dat Senne wel wist dat hij niet bij de sneldrukkers zat, omdat hij mogelijk niet heeft gedrukt.