Auteur Topic: [Kandidaat] Bernard  (gelezen 11820 keer)

Offline joligmolletje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [Kandidaat] Bernard
« Reactie #260 Gepost op: 19-05-2024, 23:30:32 »
Ik begrijp wel nog altijd niet waarom hij Senne alleen naar beneden liet gaan. Nog een wonder dat ze daadwerkelijk zijn aangekomen zo!

Met z'n tweeën naar beneden zou heel veel tijd en stappen kosten. Bovendien is het een test voor Bernard, of zijn mol iets geks zou gaan doen. Senne zegt naderhand zelfs letterlijk, je hebt het toch wel nageteld? Bernard was inmiddels zo overtuigd van zijn mol dat het allemaal niet meer zoveel uitmaakte.

Offline DizzyLizzy

  • Forumlid
Re: [Kandidaat] Bernard
« Reactie #261 Gepost op: 19-05-2024, 23:30:50 »
Als Bernard met Senne meeging werden er nog meer stappen gedaan.

Maar waarom zei Bernard tegen Senne "gaat gij maar"? Ok, extra stappen zetten had hij boven ook kunnen doen, maar dan was er toch meer zekerheid geweest wat het correcte antwoord op de vraag was. Of toch met twee gaan, ik denk dat dat uiteindelijk minder stappen waren dan wanneer je Senne alleen laat.

Offline Lo

  • Forumlid
Re: [Kandidaat] Bernard
« Reactie #262 Gepost op: 20-05-2024, 03:48:23 »
Je laat er toch altijd een alleen? Er moet er een boven blijven. Stel Bernard was naar beneden gegaan. Dan moet daarna Senne alsnog ook alleen naar beneden. Als Bernard helemaal terug moet lopen om hem te controleren kost dat ook weer stappen. Senne is altijd wel even uit zicht voor een dansje.
De Waarzegster voorspelde toch de Toekoms goed door Anna te volgen :)