Recente berichten

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10
31
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Kandidaat] Senne
« Laatste bericht door Fernandel Gepost op 23-05-2024, 18:55:58 »
Senne stelde voor als laatste de balken te houden, maar toen Michaël het anders wou, schakelde hij en negeerde het gebruik van kalkpoeder, waardoor Michaël vroeger loste.
Bij de mol kwelling won hij vooraf al minuten.
32
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Aflevering 9
« Laatste bericht door Fernandel Gepost op 23-05-2024, 18:43:50 »
Schitterend mol seizoen, dat ons intens meenam doorheen de afleveringen en voorbij raasde als een trein, eliminaties kwamen telkens veel te vroeg. Bij momenten vielen onze monden gewoon open. Wat een toffe mensenbende, wat een heerlijk finaletrio met onder hen een mol die super was.
Dank voor de belevenis, dank aan het forum.
We hebben genoten!
33
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Kandidaat] Michaël
« Laatste bericht door Betonmol Gepost op 23-05-2024, 13:42:04 »
Aan het dialect te horen (nog meer bij zijn moeder) de persoon het dichtste uit mijn regio. Sympathiek figuur, hoe kan het ook anders  ::zwaai::
34
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Kandidaat] Senne
« Laatste bericht door Marimol Gepost op 23-05-2024, 08:18:01 »
Niemand zal dat ontkennen. Maar we kunnen een mol alleen maar beoordelen op wat er daadwerkelijk gebeurd is. Senne heeft ook mazzel gehad in de toren met kandidaten die niet met hem willen communiceren. En bij het karten dat hij eerder naar binnen gestuurd wordt. Zo heeft elke mol wel meevallers en tegenvallers over een heel seizoen.

Het ging in de discussie over de manier van mollen en het risico op verdacht worden. Hier en daar wordt het Senne aangerekend dat hij te opzichtig molde en daardoor eerder verdacht werd. Daarnaast worden vergelijkingen gemaakt met Lennart.

Nu valt het met de verdenkingen best mee. Zoals ik al eerder schreef werd Senne niet verdacht door de eerste 5 afvallers en de 6e afvaller twijfelde nog.

Als het over het mollen gaat dan was Lennart ook bepaald geen subtiele mol. Sterker nog hij molde brutaler en meer in your face. Bijv.  onder het oog van zijn mede-kandidaten domineesteentjes omgooien onder het mom van testen. Onder het oog van medekandidaten puzzelstukjes verstoppen op de sup, een vliegtuig laten crashen,10.000 euro uit de pot halen. Dat Lennart daarmee weg kwam had meedere redenen maar je kunt niet zeggen dat hij voorzichtig molde. Dat de kandidaten hem niet in de gaten hadden zegt ook iets over deze kandidaten  :)





35
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [De Mol] Achtergrondmuziek
« Laatste bericht door Marisa Gepost op 23-05-2024, 01:28:40 »
Dank je wel voor al je werk!
36
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Aflevering 9
« Laatste bericht door tureluurs Gepost op 23-05-2024, 00:29:32 »
Ik heb de aflevering nu pas kunnen kijken en ik vond het top. Lekker veel molacties behandeld en ik heb me kostelijk geamuseerd met alle reacties van de kandidaten (en de mama's).

 

Senne wist nooit wie de afvaller was, daar moest hij zelf achter komen. En heel mooi opgelost door te vragen wie de kandidaten dachten dat voor hen zat.
 

Eigenlijk was dit best riskant om te doen. Je bent gemaskerd en je stem wordt vervormd, maar je kan jezelf ook nog verraden door bepaald woordgebruik dat heel typerend kan zijn. En als Lynn dan zegt dat je zo lief was om je mama dat weekendje te gunnen kan dat ook nog zijn om te proberen te achterhalen hoe oprecht deze actie precies was. Zekerheid dat ze hem niet verdacht had hij hier zeker niet.
We kunnen veel zeggen over Senne als mol, of hij teveel is geholpen of niet, maar 1 ding heb ik wel gezien: Senne was een mol met lef.
37
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Funstuff] Onderschriftenspel 2024
« Laatste bericht door Daisy Gepost op 22-05-2024, 20:24:50 »
Ik heb dit seizoen niet meegedaan, ik heb ook het hele forum vermeden om zelf te speuren zonder invloeden van buitenaf (helaas de mol niet geraden :-X), dus ik heb gestemd op het onderschrift dat ik bij het overzicht zag staan er er direct om moest lachen, die van Bad Romance. Ik houd van dit soort woordgrappen, echt leuk gevonden. ::bravo:: ::bravo::
38
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Hoe deed Senne het vergeleken met andere mollen?
« Laatste bericht door joligmolletje Gepost op 22-05-2024, 19:15:00 »
Ik snap je kritiek op lijstjes. Ik vind het altijd wel leuk om te rangschikken, omdat je dan ook weer eens terugdenkt aan de oudere seizoenen. Ook vind ik het interessant om de redenen en argumenten van anderen te lezen, dat maakt je wat bewuster van je eigen voorkeur. Want dat is wat het is, een voorkeur voor een bepaalde speelstijl.
39
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Kandidaat] Senne
« Laatste bericht door mocemole Gepost op 22-05-2024, 19:02:05 »
Niemand zal dat ontkennen. Maar we kunnen een mol alleen maar beoordelen op wat er daadwerkelijk gebeurd is. Senne heeft ook mazzel gehad in de toren met kandidaten die niet met hem willen communiceren. En bij het karten dat hij eerder naar binnen gestuurd wordt. Zo heeft elke mol wel meevallers en tegenvallers over een heel seizoen.
Nee hoor, Senne heeft geen mazzel gehad dat ze niet met hem wilden communiceren. Senne was de reden dat ze niet wilden communiceren, hij heeft gewoon geen nuttige informatie doorgespeeld naar Philippe en Karolien, waardoor zij concludeerden dat praten met Senne enkel tijdsverlies was.
Bij het karten was hij ook nooit aangekomen, ja, het was een mazzeltje dat Michaël en co hem te vroeg lieten stoppen. Maar ook als dat niet het geval was was hij niet binnen gekomen.
40
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Hoe deed Senne het vergeleken met andere mollen?
« Laatste bericht door NVR_95 Gepost op 22-05-2024, 18:56:37 »
Mollen worden hier nogal gefileerd en in lijstjes gezet...
terwijl het stuk voor stuk mensen zijn die het beste van zichzelf geven
telkens op een andere locatie,
in een andere groep,
met andere opdrachten
en middelen, die intussen geëvolueerd zijn...
onbekenden.
Het is moeilijk te vergelijken! Vergelijken met... voert trouwens de druk op en zorgt meestal niet voor rust.
Chapeau aan ieder, die de rol van mol opneemt, ik zou het niet kunnen, drie weken lang!

Haha doe niet zo dramatisch, we willen gewoon wat dom lullen op een forum over ons favoriete programma.
Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10