Recente berichten

Pagina's: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10
61
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Funstuff] Puzzels
« Laatste bericht door Tarbozan Gepost op 21-05-2024, 18:57:47 »
Bedankt hidm voororganisatie, wel beetje jammer dat ik twee puzzels instuur en uiteindelijk maar voor 1 puzzel in eindstand punten krijg  ::tandpastasmiley::

Wouter gefeliciteerd
62
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Kandidaat] Senne
« Laatste bericht door joligmolletje Gepost op 21-05-2024, 18:48:38 »
Voor mij was het verraad moment ook in de toren, maar juist toen Senne zich bemoeide met de ranking. Hij gebruikte hier woorden waarbij ik meteen dacht, hoe weet hij dit? Dit is gelukkig voor Senne niet opgepakt door Karolien en Philippe.
63
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Het sleutelmoment waarop je de Mollen doorhad
« Laatste bericht door Tunneltelevisie Gepost op 21-05-2024, 18:46:26 »
bij Elisabet was ik overtuigd van Bas  :-X. Comfort weggestreept na de Delorian :(

Hetzelfde hier.  ;D
Al ben ik uiteindelijk wel voor Comfort gegaan, omdat Toos én Lancelot allebei een of meerdere acties hadden die ik onlogisch vond voor een mol. Het was een hele lastige finale vond ik.

Ja, en Bas... Bij nader inzien toch niet helemaal logisch (want in de finale bleek dat hij totaal niet kon liegen), maar ik vond hem toen logischer dan Elisabet en Axel.
Achteraf gezien leek Elisabet voor mij wel vrij emotioneel, bij nader inzien toch wel mols. Ik tuinde erin.
Het was wel het eerste seizoen van De Mol dat ik volgde (het Nederlandse Wie is de Mol heb ik vaker gekeken), misschien zijn dat verzachtende omstandigheden.  ::rofl:: (of niet)

Bij Senne heb ik eigenlijk geluk gehad dat Stéphanie afviel. Ik was ervan overtuigd dat de mol in het eerste groepje zat in afl. 1. Daar zat Senne (en Stéphanie) ook tussen). Het Amsterdam-moment was voor mij wel de sleutel; hier was Senne er persoonlijk verantwoordelijk voor dat er geen geld in de groepspot kwam.

Alina viel mij op in afl. 2, omdat ze wilde dobbelen voor extra geld en de kans juist afnam. Daarna zakte ze een klein beetje op mijn 'lijst', maar toen kwam er volgens mij een opdracht die lukte (met de metro, dacht ik), ondanks dat ze liep te treuzelen (ze zat een kandidaat in de weg bij touwtje springen). Toen werd ze gauw mijn hoofdverdachte.

Philippe verdacht ik heel even in afl. 1, maar hij zakte weer weg. Ik weet niet of hij bovenaan was gekomen als hij het spel had uitgespeeld. Ik vermoed dat hij minder durfde te mollen, misschien had het invloed.
Uma geloofde ik niet toen ze aan het huilen was.

Lennart... Ik heb mij laten misleiden, omdat hij juist alles in het begin zo goed leek te doen. Bij de andere mollen zie je toch wel vaak dat ze in afl. 1 iets geks doen. Bij Lennart viel mij dat in ieder geval niet zo op. Het seizoen begon ook anders natuurlijk: de mol die moest uitkijken dat hij niet zou worden vervangen door een andere mol...
Het zou duidelijk moeten zijn bij die enorme graai uit de pot en ook die glaasjes die nét onvoldoende waren gevuld (vond ik wel verdacht, maar ik deed er niks mee  ;) ), maar ik heb het bij Lennart niet gezien. De Sven-tunnel was gezellig.  ;D

64
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Aflevering 9
« Laatste bericht door Cedric Gepost op 21-05-2024, 18:04:48 »
Mijn excuses dat mijn bewoordingen wat hard overkwamen. Ik moet leren wat gematigder te zijn in hoe ik dingen formuleer online.
Voor alle duidelijkheid vond en vind ik Senne een topkerel. Hij heeft ook het maximale gedaan wat mogelijk was om te Mollen.
Alleen mis ik een beetje eigen inventiviteit, eigen inbreng. Misschien is hij iets té veel gestuurd geweest door de productie.

Bijvoorbeeld de kartingproef vond ik top. Daar heeft hij gemold in functie van wat er tijdens de opdracht gebeurde (Michaël/Stéphanie/Lynn die fout hadden geteld). Dat vind ik knap. Misschien makkelijk, maar wel goed gedaan.
In de doodskisten snap ik ook nog altijd niet goed dat hij zelf begon over dat hij de muziek herkende, terwijl Stéphanie er nog niet eens aan had gedacht te luisteren. Het gedrag van zijn medekandidaat had hij zo kunnen gebruiken om te mollen, in plaats van zich altijd als kandidaat te gedragen maar dan wel het briefje van de productie te gebruiken.

Anders gezegd: hij had het anders kunnen aanpakken. Alleen is niet meteen duidelijk voor mij of hij het wel anders had mogen doen... Misschien was hij wel iets té goed voorbereid?
Nu ja, zoals ook al elders gezegd: wat nu bepaalt of iemand al dan niet een goeie Mol is, dat is heel gevoelsmatig. Ik ken mensen die Elisabet een slechte Mol vonden, terwijl ze voor mij de beste ooit is. En ik ken er die Eline een topmol vonden, terwijl ik dat niet vind. En dat is allemaal ok hoor :)
65
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Kandidaat] Lynn
« Laatste bericht door mollie23 Gepost op 21-05-2024, 18:04:36 »
Bizar dat Lynn zo verdacht werd in de groep. Als er iemand was die overduidelijk niet de mol was, was zij het wel.

Gek hè! Jammer dat we daar niet wat meer over hebben gehoord.
66
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Het sleutelmoment waarop je de Mollen doorhad
« Laatste bericht door mollie23 Gepost op 21-05-2024, 18:03:00 »
Leuk om te lezen!
Ik beeld me eigenlijk altijd in wie ik die mol biechten van de laatste aflevering zie doen en wie ik zelf zou kiezen als mol in de kandidatengroep, dat klopt vaak aardig.

Lennart: bij de veiling en zijn hoge bieding begon ik te twijfelen, maar nooit zeker geweest.
Philippe: nooit doorgehad. volgens mij zou dat een hele gave mol zijn geweest als hij had doorgespeeld!
Uma: meteen door. zou haar ook hebben gekozen als ik de makers was.
Comfort: door het mol dagboek (onzekerheid die ze uitte) vond ik totaal niet passen bij de overgebleven kandidaten maar wel bij haar.
Senne: was ook mijn keuze geweest als ik de makers was, dus altijd wel meegenomen in mijn verdenkingen. Weekendje Amsterdam vond ik niet meer uit te leggen als kandidaat.
67
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Seizoen ranking
« Laatste bericht door mollie23 Gepost op 21-05-2024, 17:54:25 »
Top: Vietnam, Griekenland, Duitsland
Goed: Zuid-Afrika, Mexico
Ok: Argentinië, Sicilië
Minder: Arizona
Zwak: Canarische Eilanden

Eens ::jaja::
68
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Aflevering 9
« Laatste bericht door Reflektor Gepost op 21-05-2024, 17:46:38 »
Inderdaad, dit is elk seizoen wel het geval (behalve dan met Elisabeth), maar nu stoorde ik me er eigenlijk heel weinig aan. 
 
Waarschijnlijk omdat ik de acties met de ananas en het briefje in de kist vooral verrassend en heel grappig vond. Daarnaast had Senne die pizza sowieso wel laten vallen anders, en in de kist heeft hij ook lopen te mollen door enkele nummers niet te herkennen. 
 
Ik snap het sentiment ergens wel omdat ik dit bij sommige acties in vorige seizoenen ook wel eens stilletjes gedacht heb, maar deze acties van Senne kon ik juist wel waarderen.
69
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Aflevering 9
« Laatste bericht door Luc Gepost op 21-05-2024, 17:33:01 »
De mol wordt altijd geholpen door de productie, sterker zelfs, de mol maakt er deel uit. Bovendien zijn vele molacties voorbereid, dat is ook niet nieuw.
Ik vind Senne een uitstekende mol, vrijwel elke opdracht gemold met veel lef en hij bleef zichzelf en die verdubbelaars waren een extra moeilijkheid. Uiteindelijk werd hij pas in afl.3 door iemand verdacht (Bernard) en pas afl. 6 door iedereen (door het weekendje Amsterdam). Dus qua verdenkingen door de kandidaten heeft hij het ook niet slecht gedaan (zowat hetzelfde als Liesbet).


70
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Hoe deed Senne het vergeleken met andere mollen?
« Laatste bericht door Luc Gepost op 21-05-2024, 15:53:27 »
Als ik kijk naar hoeveel geld de mollen individueel uit de pot hebben gehouden staan Lennart en Senne ruim bovenaan. Beiden hadden ook duidelijk plezier met het mollen (Lennart moest een keer van de productie zelfs een opdracht doen lukken).
Pagina's: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10